Kuva: Getty images

Listasimme 2000-luvun hirveimmät muotivillitykset - syyllistyitkö?

26.11.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Pastellisävyiset poskipunat ja luomivärit olivat kuuminta muotia.

Kerroimme täällä, että Jennifer Lopez, 49, oli nähty 2000-luvun alusta tutussa muotivillityksessä. Monet toivoivat, että tyyli ei enää nousisi esille, mutta nyt pelätään pahoin, että matalat housut ja vilkkuvat stringit voisivat olla yhdistelmä, joka palaisi muotiin. 

Vuosituhannen alusta löytyy myös muita muotivillityksiä, joita ei toivoisi aivan heti näkevänsä. Muistatko vielä nämä? 

Vuonna 2000 muun muassa Britney Spearsilla nähtiin muotiin noussut hiustyyli, jossa kiharrettiin kreppiraudalla hiusosioita ja jätettiin suurin osa hiuksista suoriksi. Ei tätä enää kiitos. 

(kuva: Getty Images )

Tiukat korkkiruuvikiharat. Muun muassa näyttelijä Anne Hathaway suosi 2000-luvun alussa muotiin nousseita korkkiruuvikiharoita, jotka ovat lähinnä tuttuja yläkoulun tanssiaisista tuohon aikaan. 

(kuva: Getty Images )

Liian paljon pinkkiä poskipunaa. Pastellisävyt olivat meikkimuodissa suosittuja juuri vuosituhannen alussa. Perinteisen "liian paljon poskipunaa" -erheen tekivät monet näyttelijät, mutta myös tavalliset tallaajat. Muun muassa Mariah Carey tykästyi vaaleanpunaiseen poskipunaan. 

(kuva: Getty Images )

Niin sanotut palkkiraidat ja vahvat kontrastit hiussävyissä olivat kuuminta muotia 2000-luvun alussa. Esimerkiksi laulaja Kelly Clarkson suosi vaaleita ja leveitä raitoja. 

(kuva: Getty Images )

Vaikka pastellisävyjä suosittiin niin poskilla kuin luomillakin, huulet rajattiin rusehtaviksi. Muodissa oli myös sävyt, joissa huulet rajattiin tummemmalla ruskealla. Tätä suosivat muun muassa laulaja Alicia Keys. Jennifer Lopez taas tykästyi pastellisävyihin luomella. 

Jennifer Lopez (kuva: Getty Images )

Alicia Keys (kuva: Getty Images )

Lue myös: Sporttimuodissa tapahtuu radikaaleja muutoksia - supertähdet näyttävät mallia

Lue myös: Jennifer Lopezin treenattu vartalo ihastuttaa: "Näytät uskomattomalta"

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat