Kuva: AOP

Oscar-voittaja rakastaa muuttaa hiusväriään - mikä sävy sopii Emma Stonelle parhaiten?

28.12.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Emma Stone on kertonut, että hän viihtyy parhaiten punertavassa sävyssä.

Oscar-palkittu näyttelijä Emma Stone, 30, on melkoinen kameleontti. Hänet on nähty valkokankaalla muun muassa La La Land - kuin Spiderman -elokuvissa. Stone rakastaa myös kokeilla erilaisia hiustyylejä ja vaihtaa hiusväriään rohkeasti. 

Hänen luonnollinen hiusvärinsä on vaalea, mutta nainen on sädehtinyt niin punaisessa, ruskeassa kuin täysin blatinablondissa kuontalossa. Ennen näyttelemistään Superbad-komediassa, nainen suosi kylmiä ruskean sävyjä hiuksissaan. Sen jälkeen nainen viihtyi useamman vuoden punertavassa kuparinruskeassa sävyssä. 

Nainen värjäsi hiukset blondiksi Spiderman-elokuvaa varten vuonna 2011. Sen jälkeen hän on hiljalleen tummentanut hiuksiaan, mutta muuttanut välillä sävyä punertavaksi. 

Stone on paljastanut Stylecaste-julkaisulle, että hän viihtyy parhaiten hiukan punertavissa hiuksissa. Stone kertoi myös haastattelussa, että hän on todella tarkka siitä, mitä hän iholleen laittaa. 

- Olen todella allerginen erilaisille ainesosille, joten käytän mahdollisimman paljon luonnonkosmetiikkaa ja puhdistusaineita, hän selventää. 

Mikä tyyli sinun mielestäsi sopii Stonelle parhaiten? 

Vuonna 2007 nainen nähtiin pitkissä kutreissa ja ruskeissa hiuksissa. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Emma Stone tekee uutuuselokuvassa ensimmäisen alastonkohtauksensa - kertoo nyt miksi

Lue myös: Emma Stone sädehti hopeisessa iltapuvussa - mikä upea kaunotar!

Lähde: Stylecaster 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat