Kuva: All over Press

Kuinka Kim Kardashian hurmasi aviomiehensä? Muisto ensitapaamisesta yhä tallella

12.01.2019 20:15 - Niki Miettinen

Kim Kardashian-West muistaa yhä elävästi, miten tapasi aviomiehensä vuonna 2007.

Sometähti Kim Kardashian, 38, kertoi Twitterissä omistavansa vieläkin vaaleanpunaisen Juicy Couture -verryttelypuvun, joka hänellä oli päällään, kun tapasi Kanye Westin, 41, ensimmäisen kerran. Kohtaamisen aikana West ei edes tiennyt Kardashianin sukunimeä.

"Kuka tämä Kim Kardajian on?" Kanye oli kysellyt toistuvasti muilta paikalla olevilta.

Kuva ponnahti takaisin julkisuuteen, kun Christina Curatolo -niminen fani oli twiitannut toivovansa Kimin palauttavan kyseisen verryttelyasumuodin.

Nähtyään kuvan Kardashian ei voinut olla vastaamatta fanille ja kertomalla samalla tarkempia tietoja kyseisen kuvan taustoista. Hän paljasti olevansa menossa tapaamaan tulevaa aviomiestään kuvanottohetkellä.

"Tässä kuvassa olin matkalla tapaamaan Kanyeta hänen Good Life -esitykseensä MTV-palkintogaalassa. En oikeastaan tuntenut häntä, koska sain kutsun välikäsien kautta ja olin yksi live-yleisön tytöistä Vegasissa. Tapasin hänen äitinsä tuona samana iltana", Kim twiittasi.

Kanyen äiti Donda West menehtyi harmillisesti muutama kuukausi tapaamisen jälkeen.

Kardashian oli myös myöhemmin twiitannut, että omistaa asun yhä 12 vuoden jälkeen, mutta ei kuitenkaan kommentoinut, aikooko hän pukeutua verryttelyasuun tulevaisuudessa.

Lue myös: Kim Kardashian myönsi käyttäneensä ekstaasia - "Päädyin naimisiin"

Lue myös: Kim Kardashianin julkaisema nuoruuskuva sekoitti somen: "Oletko sinä tuossa?"

Lue myös: Kim Kardashianin alastonkuva sekoitti fanien päät - "Täydelliset rinnat!"

Lähde: Wonderwall

Kilpailut

Uusimmat