Testissä magneettiripset - löytyykö eri hintaluokkien tuotteista eroja?

05.02.2019 14:00 - Reija Saarinen

Mirague-magneettiripset

Miraquen nettisivuilla todetaan, että kyseessä on ultrakevyet ripset, jotka on käsin valmistettu tarkoin valikoiduista synteettisistä silkkikuiduista. Tuotteissa käytety magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja takaavat kevyen lopputuloksen.

Valikoimissa on kaikkiaan kuusi erilaista mallia Naturalista hyvinkin näyttäviin Gamour-malleihin.

Hintaa ripsillä 59 e

(kuva: Emmi Moilanen)

Kyseisen merkin ripset yllättivät heti mukavuudellaan. Ripset oli helppo asentaa ja silmissä ei ollut lainkaan sellaista tunnetta, että niissä olisi jotain ylimääräistä.

Natural 121 -ripset olivat omaan makuuni todella paljon. Ne olivat kevyet ja juuri sopivan näyttävät arkiseen käyttöön. Glamourmallit istuvat sen sijaan hyvin juhlatilaisuuksiin, mutta vaikka ne olivatkin huomattavasti näyttävämpiä ja tuuheampia, istuivat ne silmiin erittäin hyvin.

Koska malleja on monia, löytää jokainen varmasti joukosta oman suosikkinsa.

Kaikki testaamani ripset pysyivät menossa mukana hyvin, eikä kevyen treenin tai viikonloppuisen keikkareissun aikana tarvinnut pelätä irtoamista tai muutakaan katastrofia.

Plussaa tulee myös kauniista pakkauksista. Ripset on pakattu puuterirasiaa muistuttavaan rasiaan, joka kulkee mukana laukussa ja sisältää myös peilin, joten ripsien laittaminen onnistuu kesken päivän, lähes missä vain.

Arvio: 9 1/2 /10

G Beauty Lashes

Tarjolla on kaikkiaan seitsemän erilaista mallia naturalista hyvinkin näyttäviin ja pitkiin ripsiin. Ripset on valmistettu käsin synteettisestä silkkisestä kuidusta. Ne ovat uudelleen käytettävät ja hyvällä hoidolla kestävät pitkään.

Hintahaarukka ripsillä on 19,90 - 24,90 e

(kuva: Emmi Moilanen)

Kokeilin merkin ripsiä, mutta etenkin Naturalit ja Iconicit tulivat jäädäkseen meikäläisen meikkipussiin. Nämä kahdella magneetilla olevat ripset oli helppo asentaa silmiin ja puolen silmän malli istuu minusta todella hyvin etenkin arkiseen käyttöön.

Natural-mallia hiukan itse muokkasin lyhentämällä ripsinauhaa, jotta ne istuivat omaan silmääni vielä paremmin, mutta pienen tuunauksen jälkeen olin todella tyytyväinen. Töissä ripset saivat paljon kehuja ja monen mielestä istuvat oivallisesti myös arkeen.

Merkillä on tarjolla myös monia, huomattavasti tuuheampia malleja, joiden avulla voi luoda näyttävän iltameikin. Itse käytän suhteellisen vähän meikkiä, joten tuuheammat versiot vaativat totuttelua, koska ulkonäkö muuttuu melkoisesti, ainakin omasta mielestä.

Plussaa tulee siitä, että valittavana on kaikkiaan kuusi erilaista mallia, joten jokaiselle löytyy varmasti se oma suosikki. Itse liputan luonnollisimpien mallien puolesta.

Säilytysrasia on myös kaunis ja sopivan pieni. Sitä kuljettaa mielellään mukana. Miinusta tulee siitä, ettei rasiassa ole peiliä.

Arvio: 9/10

Yhteenveto

Testin aikana innostuin kovasti magneettiripsistä ja uskon, että ne tulivat omaan meikkipussiin jäädäkseen. Niiden avulla lookin muuttaminen käy helposti ja parasta on, että ei tarvitse pelätä liiman ikäviä sivuvaikutuksia.

Eri merkkien välillä eroja ei juurikaan ollut. Kaikki toimivat moitteettomasti. Eri merkkien oma tarjonta lieneekin näissä tuotteissa se, joka määrittää erot. Eli löytääkö kuluttaja niistä juuri omaa silmää miellyttävän vaihtoehdon.

Yksi ratkaiseva tekijä voi myös olla hinta. Onneksi tarjolla on eri hintaisia vaihtoehtoja, joten jokaiselle kukkarolle ´löytyy varmasti sopiva tuote.

Voin kuitenkin lämpimästi suositella magneettiripsiä jokaiselle. Niiden asentaminen saattaa aluksi tuskastuttaa, mutta lupaan, että sekin lähtee sujumaan muutaman kokeilukerran jälkeen.

Lue myös: Asiantuntija vastaa: Pilaavatko ripsienpidennykset omat ripset?

Lue myös: Meganäyttävät ripset pelkällä ripsivärillä - ota haltuun helppo sormikikka ja muut tärpit

Lue myös: 6 mielenkiintoista faktaa ripsistä

Kilpailut

Uusimmat