Kuva: Emmi Moilanen

'Paransi kuivan ihottuman nopeasti' - Voice.fi:n toimitus valitsi suosikkinsa luonnonkosmetiikasta

14.06.2019 13:15 - Emmi Moilanen

Luonnonkosmetiikan joukosta löytyi myös yksi tuote, johon koko toimitus ihastui yksimielisesti.

Luonnonkosmetiikassa raaka-aineet ovat niin luonnollisia kuin mahdollista. Luonnonkosmetiikka ottaa huomioon myös ympäristöystävällisyyden sekä eettisyyden, ja useat tuotteet ovatkin myös täysin vegaanisia.

Nykyään monet kuluttajat ovatkin entistä tarkempia siitä, mistä heidän käyttämänsä kosmetiikka koostuu.

Tämän vuoksi myös Voice.fi:n toimitus päätti testata erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita, ja löysi uusia suosikkeja erityisesti arkikäyttöön.

Laponie, All-Around Balm -voide, 15 ml, 18,95 €

Kuva: Valmistaja (kuva: Valmistaja)

Vedetön ja suojaava yleisvoide, jota voi käyttää lähes mihin tahansa. Sitä voi sujauttaa kuiviin kynsinauhoihin, huuliin tai vaikka kasvoille naamion tapaan.

Tästä voiteesta onkin moneksi ja testissä ainakin kuivat suupielet paranivat nopeasti tämän voiteen avulla. Myös atoopikon käsiä vaivannut ihottuma parani muutaman käyttökerran jälkeen. Plussa tulee myös siitä, että pienen kokonsa ansioista purkki kulkee hyvin matkassa mukana vaikka kesälomareissulle. Tälle tuotteelle siis lämmin suositus.

H&M, Sweet lemon hand cream -käsivoide, 75 ml, 6,99 €

Kuva: Valmistaja (kuva: Valmistaja)

Käsivoide lupaa täyteläisyytensä ansiota ravita ja kosteuttaa käsiä. Tuote sisältää luomusertifioitua sheavoita, granaattiomenansiemenöljyä, jojobaöljyä, aprikoosinsiemenöljyä, mehiläisvahaa ja aloe veraa.

Edullinen käsivoide nousi koko toimituksen suosikkirasvaksi. Tuote sai kiitosta niin koostumuksestaan, riittoisuudestaan, raikkaasta tuoksustaan ja kosteuttavuudestaan. Hinta takaa sen, että tämä on erinomainen arkituote.

Todella tuoksuherkille tuote ei sovi, sillä sitruunainen tuoksu pysyy iholla pitkään melko voimakkaana. Voide kuivuu nopeasti, eikä jätä käsiä tahmaisen tuntuiseksi. Tuote, jota kaveritkin lainaavat taatusti.

Globe Hope Cosmetics, LEMPEÄ UNI öljyseerumi 60 e (30 ml)

Kuva: Valmistaja (kuva: Valmistaja)

Seerumissa on A, B, C ja E-vitamiineja, joiden luvataan vilkastuttavan kollageenin ja elastiinin muodostusta.

Ylellinen seerumi on täydellinen iltaisin suihkun raikkaalle kosteusta kaipaavalle iholle. Seerumi jättää ihon heti koukuttavan pehmeäksi.

Muru Muru BB-voide, hinta 18,95 e

Kuva: Valmistaja (kuva: Valmistaja)

Suomessa valmistettu MuruMurun BB-voide on serfitifioitua luonnonkosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimillä. Se on myös 100 prosenttisesti vegaaninen. Tuote lupaa kevyen sävyn ja hehkun kasvoille sekä aurinkosuojan.

Tuore on miellyttävä, lähes tuoksuton, joten sopii myös hajusteallergiselle. Itse voide on suhteellisen löysää, mikä toki helpottaa sen levittämistä kasvoille. Iholla voide tuntuu erittäin kevyeltä eikä se juurikaan peitä ihon virheitä. Lopuksi on myös hyvä sipaista päälle puuteria, jotta ihosta saa mattapintaisemman.

Tuote soveltuu siis hyvin arkikäyttöön, jos iho on suhteellisen hyvässä kunnossa, eikä peitettävää ole. Jos taas haluaa suurempaa peittävyyttä, ei tämä tuote välttämättä ole paras vaihtoehto.

Kilpailut

Uusimmat