Kuva: AOP

Hailey Bieber on minimalistisen tyylin taitaja - katso 10 asua, jotka luot itse helposti

30.07.2019 17:45 - Milena Raappana

Yksinkertaisilla vaatekappaleilla pääsee pitkälle.

Mallikaunotar Hailey Bieber, 22, on minimalistisen tyylin hallitsija. Tähti osaa yhdistellä yksinkertaisista vaatekappaleista trendikkäitä asukokonaisuuksia ja kruunaa ilmeensä koruilla ja hiuskoristeilla. 

Nahkatakit, farkut, valkoiset t-paidat, mustat hupparit ja rengaskorvakorut ovatkin Haileyn luottoasusteita ja ne usein löytyvät myös jokaisen vaatekaapista. Siispä mallin tyylistä onkin helppo ottaa vaikutteita ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja luoda tähden asut oman garderoopin aineksista. 

Farkkusortsit ja valkoinen yläosa

(kuva: AOP)

Farkkusortsit ja valkoinen yläosa on pettämätön kombo. Hailey on tehnyt asustaan hieman juhlavamman korkokengillä, joiden alla on läpikuultavat sukat. Rennomman olemuksen asuun saa vaikkapa valkoisilla tennareilla tai mustilla maihareilla. 

Sävysävyyn sopiva setti

(kuva: AOP)

Vihreä rotsi ja minihame luovat ihanan rennon ja sporttisen asun. Kokonaisuus on helppo luoda esimerkiksi fakkuhameella ja -takilla. Yksinkertaiset tennarit, korut ja pikkureppu selkään ja asu on valmis. 

Ruutukuvio

(kuva: AOP)

Ruutukuvio on klassikoiden aatelia eikä se mene koskaan pois muodista. Hailey on yhdistänyt samaa kuosia olevan minihameen ja bleiserin mustan hupparin kanssa. Sporttisen, mutta huolitellun kokonaisuuden viimesitelevät massiiviset lenkkarit, jotka myös tuovat väriä muuten neutraaliin asuun. 

Villakangastakki

(kuva: AOP)

Ruskeaa villakangastakkia ei kannata koskaan heittää pois, sillä se pitää pintansa ajattomana asusteena. Yksinkertainen musta huppari ja farkut on yhdistetty pinnalla oleviin "läskilenkkareihin". Samaan aikaan siis ajatonta ja trendikästä. 

Kokomusta asu

(kuva: AOP)

Kokomusta ei koskaan petä. Sporttinen teema jatkuu myös tässä asussa, sillä Hailey on yhdistänyt mustan hupparin ja verkkarit lenkkareiden ja hieman löysästi istuvan nahkatakin kanssa. Kuten monessa muussakin asussa, hänen korvistaan löytyy rengaskorvakorut. 

Kokovalkoinen asu

(kuva: AOP)

Löysät housut saavat ryhtiä raamikkaasta bleiseristä. Rentous ja mukavuus ovat kuitenkin Haileyn tyylin kulmakiviä, joten jalkoihinsa hän on vetäissyt tennarit, joissa on pieni pilkahdus neonvärejä. 

Samaa väriä, mutta eri sävyä

(kuva: AOP)

Voiko enää pehmoisemman oloista asua olla? Beigen eri sävyjen yhdistäminen tuo vaihtelua kokonaisuuteen, joka muutoin voisi olla tunkkaisen oloinen. Villakangastakki ja kaulahuivi luovat ryhdikkään olemuksen asuun, jota moni saattaisi pitää vain kotisohvalla löhäillessä. 

Kultaiset yksityiskohdat

(kuva: AOP)

Sinisen ja ruskean yhdistelmän keskeltä nousee kultaiset yksityiskohdat esille. Pilkahdus kultaa vyönsoljessa, korvakoruissa ja laukun metalleissa tekee asusta huolitellun ja elegantin. 

Pyöräilysortsit

(kuva: AOP)

Pyöräilysortsit ovat tämän kesän trendi ja niiden avulla saakin tyylikkään, mutta mukavan asun aikaan. Hailey on jälleen luonut kokomustan asun, johon kuitenkin tuo pilkahduksen väriä pinkki logo. Päähän on kiedottu trendikäs scrunchie-ponnari.

Erikoiset yksityiskohdat 

(kuva: AOP)

Farkut, valkoinen toppi ja mustat korkokengät. Asu olisi todella pelkistetty ilman erikoisilla yksityiskohdilla varustettua nahkatakkia. Arkisenkin asun voi nostaa juhlavammalle tasolle asusteella, joka on katseenvangitsija. 

Kilpailut

Uusimmat