Kuva: AOP

90-luvun trendit jatkavat nousukiitoaan! Nyt vuorossa huulipunasävy, joka sopii jokaiselle

07.08.2019 22:45 - Milena Raappana

Väri sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Nudet huulet ovat olleet pitkään trendikkäät, mutta nyt väri on taittumassa tummempaan. Ruskean eri sävyiset huulipunat ovatkin nyt nousemassa hitiksi eikä syksyn saapuessa parempaa väriä huulilleen voisi sutia. 

90-luvulla suosiossa olleet scrunchie-ponnarit, pannat ja hainhampaat ovat tulleet rytinällä takaisin, joten niiden lisäksi ilmeeseen saa nostalgisen trendikästä tunnelmaa ruskeansävyisellä huulipunalla. 

- Ruskea on universaalisti imarteleva sävy, joten on ymmärrettävää, miksi se on tulossa takaisin, sanoo meikkitaiteilija Lan Ngyuen

Ngyuen sanoo, että ruskeansävyisellä huulipunalla on ehdottomasti vahvuutensa, sillä sävyjä löytyy laidasta laitaan ja jokaiseen ilmeeseen.

- Sillä saa seksikkään huippumalli-ilmeen pehmeän ruskealla huultenrajauskynällä ja laittamalla huulten keskiosaan pinkkiin vivahtavaa sävyä. Ronskimman tyylin taas saa tummemmalla ruskealla ja viimeistelemällä kokonaisuuden laittamalla keskelle huulikiiltoa. 

Laaja skaala eri sävyjä tekee ruskeasta sopivan niin arkeen kuin juhlaan. Ngyuen varoittaa kuitenkin liian kylmän sävyisen värin valitsemisessa, jolloin huulet näyttävät sulautuvan ihoon ja tekevät ilmeestä tunkkaisen ja likaisen näköisen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Yllättävän moni sortuu virheisiin huulipunan käytössä - tekee hallaa ilmeellesi

Lue myös: Tarttuiko huulipuna hampaisiin? Katso miten estät ongelman

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat