Kuva: Emmi Moilanen

"Erinomainen hinta-laatusuhde!" - Testasimme 9 meikkivoidetta ja yllätykseksemme edullisin voitti

20.10.2019 18:15 - Henna Koste

Voice.fin raati testasi rivistön meikkivoiteita. Löysimme monta hyvää luottotuotetta ja huokean suosikin.

Meikkivoide on kuuluu monen kosmetiikkarepertuaariin. Osa arvostaa luonnonkosmetiikkaa, toiset töpöttävät hipiälleen ennemmin luksusmerkin meikkivoidetta, joka peittää jokaisen ihon "virheen". Jos etsit uutta luottomeikkivoidetta, kannattaa nyt olla kuulolla. Arvioimme meikkivoiteet kouluarvosanoin asteikoilla 4-10.

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude, 47 e.

Meikkivoide lupaa antaa kevyen, hengittävän ja hehkuvan ilmeen, joka tuntuu kasvoilla toiselta iholta. Tuote onkin hyvä perusmeikkivoide, joka levittyy kostetun meikkisienen avulla helposti iholle. Ihon virheet pystyy peittämään kerrostamalla tuotetta. Meikkivoiteessa on hentoinen kukkainen tuoksu, joka ei kuitenkaan ole häiritsevä. Pullo on kyllä ylellinen, mutta korkeamman hintansa puolesta tuotteelta olettaisi vieläkin enemmän. Kiva perusvoide, joka sisältää iloksi aurinkosuojan (15). 

Arvio 7

(kuva: Valmistaja)

Smashbox Studio Skin 24H Full Coverage Foundation 39 e.

Meikkivoidetta on helppo levittää ja se tuntuu samettiselta. Nimensä mukaisesti teki ”maskin” ja peitti allensa kyllä kaiken. Valitettavasti se kuitenkin lähti suhteellisen nopeasti kulumaan nenän päästä sekä huulien reunoilta. Saman huomion tein useampana päivänä.

Koska tuote on vedenkestävä, niin pesu vaati kasvojenpesuöljyn. Ihon kuivuus saattoi myös vaikuttaa meikkivoiteen rullautumiseen. Peittävyys on tämän voiteen juttu.

Arvio: 7+

(kuva: Valmistaja)

Estelle&Thild BioMineral Healthy Glow Foundation meikkivoide, 31,50 e.

Ihoni on suht hyvä parikymppisen iho, enkä kaipaa arkikäytössä kovin peittävää meikkivoidetta. Estelle&Thildin meikkivoide lupaa tasoittaa ihon sävyä ja antaa sille terveen hehkun. Hehkua en niinkään havaitse, mutta iho tasoittuu kivasti. Tuote on ekosertifioitu ja sen kerrotaan olevan 99,9 % luonnollinen.

Hyvä perustuote, joka pitää kiillon kohtuullisen hyvin kurissa. Luonnollisuudesta iso plussa! Pumppuosa on ostettava erikseen. Se olisi todella iso plussa superkiireisinä aamuina. 

Arvio: 8-

(kuva: Valmistaja)

Lumene Nordic Nude Natural Glow Nestemäinen -meikkivoide, 20, 90 e.

Meikkivoide lupaa antaa kevyen ja kuulaan lopputuloksen ja sen se kyllä lunastaa. Kostutetun meikkisienen avulla tuote levittyy hyvin iholle ja tuntuu mukavan kevyeltä eikä yhtään pakkelimaiselta.

Nimestäkin voi päätellä, ettei tämä tuote ole ehkä sopiva valinta mattapintaista meikkivoidetta etsivälle. Hohtoa tuotteesta löytyy rutkasti, mikä myös hieman häiritsee, sillä kuultoa tulee koko kasvojen alueelle. Kevyellä puuteroinnilla kiiltoa saa kuitenkin kuriin. Sopii paremmin kesäkäyttöön. Plussaa vegaanisuudesta ja aurinkosuojasta, joka on 20.

Arvio: 8

(kuva: Valmistaja)

Juttu jatkuu seuraavalla sivulla.

Testasimme meikkivoiteita laajalla hintahaitarilla. (Kultainen siipi 24,90€, House/Prisma) (kuva: Emmi Moilanen)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat