Kuva: AOP, Lauri Kujanpää

Ilahduttava trendi muotiväen somekuvissa - myös Anna Abreu kannattaa suuntausta

07.01.2020 19:15 - Henna Koste

Anna Abreu haluaa näyttää esimerkkiä, että keikoilla voi käyttää samoja vaatteita uudelleen ja uudelleen. Sama trendi toistuu yhä enemmän myös muotivaikuttajien tyyleissä.

Monet tähdet haluavat näyttää esimerkkiä ja tehdä ekologisia valintoja pukeutumisessaan. Siitä huolimatta somevaikuttajien yllä nähdään jatkuvasti vain uusia asuja, eivätkä monetkaan vaatteet eksy päälle toista kertaa.

Suosikkilaulaja Anna Abreu, 29, kertoi hiljattain Voice.fi:n haastattelussa, että hän haluaa näyttää, että joka keikalle ei tarvitse olla uusia vaatteita, vaan niitä voi käyttää uudelleen ja se on täysin okei. Hän paljasti myös, kuinka harvalla esiintymisasukerralla pärjäsi kiireisen keikkakesänsä. Abreun haastattelun pääset lukemaan täältä

Instagramin upeat asukuvat ovat arkipäivää, mutta niihin voi kulua myös pitkä penni - joka kuvassa poseerataan uudessa asukokonaisuudessa. Iloksemme voimme huomata, että yhä useampi muotivaikuttaja käyttää asujaan myös kuvissaan useamman kerran. Kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta sitä se ei valitettavasti ole. Näin muotiväki kuitenkin todistaa, että vaate taipuu moneen tyyliin, ei vain yhtä Instagram-kuvaa varten. 

Abreu

Ada Oguntodu

Monikh Dale

Natasha Ndlovu

Alex Stedman

Lue myös: Trendikkäin nahkatakki on nyt selvillä! Julkkiskaunottaret rakastuivat täysin erilaiseen malliin

Lue myös: Neljä tapaa piristää tylsä asu helposti - nappaa trendigurujen ihanat tärpit

Lue myös: 12 vuosikymmenen suurinta trendiä - kuinka monta löytyi sinun päältäsi?

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat