Kuva: Nelli Orellin kotialbumi/Shutterstock

Nelli, 18, ompeli itse vanhojentanssimekon 20 eurolla ilman aiempaa kokemusta - katso!

10.03.2020 20:00 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Tubetähti Nelli Orell ei löytänyt sopivaa mekkoa. Hän päätti tehdä puvun tärkeään päivään itse aikaa uhmaten.

Vanhojentanssit on tanssittu tältä vuodelta, ja monelle lukiolaiselle päivä jää varmasti ikuisesti mieleen. Moni nuori panostaa mahdollisuuksien mukaan vanhojentanssien asuun, ja niin teki myös suosittu tubettaja Nelli Orell, 18. Vaikka Nellin mekko tuli maksamaan hänelle vain parikymppiä, se kysyi paljon aikaa ja vaivaa. 

Nelli jakoi YouTube-tilillään videon mekon luomisprojektista ja kertoo heti kättelyssä, että ei ole aiemmin ommellut mekkoja. 

- Havahduin eilen siihen, että vanhojentanssit ovat alle kuukauden päästä, eikä mulla ole vanhojentanssimekkoa. Miksen vaan tekisi sitä itse? En ole ikinä ommellut mekkoa. En tiedä osaanko edes ommella. Kun olin pieni, ompelin pehmoleluilleni vaatteita ja se on kaikki, mitä osaan, Nelli kertoo videon alussa. 

Vaikka mekkoprojekti vaatii myös kyyneleitä, ja aika meinasi loppua kesken, on Nelli tyytyväinen lopputulokseen. Eikä ihme. 

Katso video alta. 

Nelli kertoo Voice.fi:lle, että päivästä jäi ihanat muistot. 

- Monet kehuivat mekkoani - myös sellaiset, joidet kanssa en ollut koulussa ennen puhunut. Oli tosi ihana tanssia ja jäi hyvä fiilis. Vähän pelotti näkyykö jostain joku lanka. Muiden mekot näyttivät jotenkin tosi normaaleilta. Mun mekko erottui ainakin, koska se oli erilainen. Oli hauskaa nähdä ihmisten reaktiot, kun kerroin, että olin tehnyt mekon itse, Nelli toteaa. 

Nyt mekkoprojektin stressi on muuttunut tyytyväisyydeksi. 

- Mekkoa tehdessä tunteet vaihtelivat laidasta laitaan, mutta olen iloinen siitä, että tein mekon itse. En edes löytänyt mekkokauposta itselleni mieluista, niin sain itse tehtyä just sellaisen, kun halusin. Tärkeintä silti oli, että minulla oli ihana päivä ja tosi hauskaa kavereiden kanssa, Nelli korostaa. 

(kuva: Nelli Orellin kotialbumi)

(kuva: Nelli Orellin kotialbumi)

Lue myös: Viisi uutta kampausideaa muotiviikoilta, jotka onnistuvat sinultakin

Lue myös: Suomalaissyntyinen Nora perusti sisustusbrändin, jota someväki himoitsee - näkyvätkö Suomi-juuret?

Kilpailut

Uusimmat