Kuva: AOP

Kylie Jenner poisti hiustenpidennyksensä - paljasti oikeat hiuksensa

11.03.2020 19:15 - Milena Raappana

Kylie Jenner näytti seuraajilleen, miltä hänen hiuksensa näyttävät todellisuudessa.

Tosi-tv-tähti Kylie Jennerin, 22, hiukset muuttuvat tiuhaan tahtiin. Viimeisimpänä hän muutti hiusvärinsä mustasta hunajaisen ruskeaan, mikä ihastutti tähden seuraajia

Meikkimogulin peruukkiarsenaali on myös melkomoinen sillä hänellä on nähty myös räikeän siniset ja keltaiset hiukset, lyhyt musta polkka sekä vaalea kuontalo. Mutta millaiset ovat Jennerin oikeat omat hiukset?

Hän on aikaisemminkin vilauttanut seuraajilleen todellisia hiuksiaan peruukkien ja hiustenpidennysten alla. Niin hän teki myös 9. maaliskuuta Instagram Storiesissaan, missä hän näytti lyhyet hiuksensa värjäysprosessin aikana. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jennerin hiukset olivat tyvestä tummat ja vaalenivat latvoja kohden. Väri oli sovitettu hänen vaaleahkon ruskeisiin hiuksiinsa, joiden pituus ja malli on kuitenkin vaihdellut viime aikoina hänen somepäivityksissään. 

Tuoreet hiustyylit yhdistettynä tiettyihin asukokonaisuuksiin saivat somessa aikaan närkästystä, sillä ne loivat mielleyhtymän laulaja Beyoncéen. Moni oli sitä mieltä, että Jenner yrittää matkia arvostettua artistia ja varastaa tummaihoisen naisen tyylin. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Myös Kylie Jenner hurahti sähäkkään farkkutyyliin – denim taipuu trendikkääksi minimekoksi

Lue myös: Ensi kesän suurin trendi? Kylie Jennerin asu kerää ihastelua sosiaalisessa mediassa

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat