Kuva: Shutterstock

Kauneuskikat, jotka kannattaa toteuttaa juuri nyt - milloin viimeksi olet poikennut rutiineistasi?

02.04.2020 18:45 - Emmi Moilanen

Kotona vietetty aika mahdollistaa myös erilaiset kauneuden hoitoon liittyvät kokeilut.

Koronaviruksen takia useat meistä ovat vetäytyneet lähes täysin kotioloihin, josta tulee poistuttua lähinnä ruokakauppaan ja roskienvientireissulle. Kotona vietetty aika antaa tilaa myös erilaisille harrastuksille, jotka ovat saattaneet jäädä aikaisemmin kiireisen arjen jalkoihin.

Kotona ollessa on aikaa panostaa myös kauneudenhoitoon hieman eri tavalla kuin aikaisemmin. Bustle-sivusto listasi kauneuskikat, jotka kannattaa ottaa toteutukseen juuri nyt. Kokosimme parhaimmat ideat alle.

1. Kasvata kulmakarvoillesi uutta muotoa

Jos olet haaveillut paksummista kulmakarvoista, mutta rehottava kasvatusvaihe on saanut suunnitelman aina lykkääntymään, kotoillessa on erinomainen aika pitää taukoa nyppimisestä sekä kasvattaa kulmakarvoille uutta muotoa.

Voit katsoa tästä vinkit, joiden avulla löydät omille kasvoillesi sopivan kulmakarvan muodon.

2. Anna kutrien elpyä muotoilusta

Kotioloissa on aikaa antaa myös hiusten levätä säännöllisestä muotoilusta. Helli kutrejasi ja jätä siis kuumakäsittelyt ja muotoilutuotteet karanteeniaikana minimiin.

Etätöitä tehdessä voi kokeilla myös pidentää hiusten pesuväliä ja kokeilla, toisiko esimerkiksi kuivashampoo avun huonojen hiuspäivien pelastamiseksi.

3. Kokeile itseruskettavaa

Oletko haaveillut päivettyneestä hipiästä mutta et ole rohjennut tarttua itseruskettavaan voiteeseen epätasaisen lopputuloksen pelossa?

Kotona ollessa on aikaa ottaa haltuun myös se, kuinka itseruskettava tulisi levittää oikein. Kokeilimme aikaisemmin myös erilaisia itseruskettavia tuotteita ja pääset katsomaan testivoittajan tästä.

4. Puhdista ja pese meikkisiveltimesi

Siveltimet tulisi muista pestä säännöllisesti. Pääset katsomaan tästä vinkit, joiden avulla puhdistat siveltimet oikeaoppisesti.

5. Anna kynsillesi lepotauko kynsilakasta

Karanteenin aikana on erinomainen tilaisuus antaa myös kynsille hengähdystauko säännöllisestä lakkaamisesta.

- Vaikka asialle ei ole tieteellistä tutkimusta, olemme todenneet, että tauko vahvistaa kynsiä ja saa ne voimaan paremmin, kynsistudion johtaja Sarah Gibson Tuttle kertoo.

Lue myös: Kasvatatko pitkiä kynsiä? Viilausniksi, joka saa kynnet kasvamaan yhä vahvempana

Lue myös: Tottuuko iho samoihin tuotteisiin? Asiantuntija kertoo totuuden myytin takana

Lue myös: Haaveissa pitkät hiukset? 5 keinoa edistää hiusten kasvua

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat