Kuva: Shutterstock

Näkyykö karanteeniherkuttelu näppyinä iholla? Kolme tuotetta, jotka antavat epäpuhtauksille kyytiä

26.04.2020 12:15 - Henna Koste

Hoida ihosi kesäkuntoon.

Karanteenioloissa rutiinit ovat varmasti monilla väistyneet. Toisaalta iho saattaa saada enemmän lomaa pakkeleilta ja nauttia aurinkokylvyistä, mutta esimerkiksi napostelu ja rasvaiset ruuat nostavat helposti epäpuhtaudet esiin. Jos kaipaat puuhaa kotioloihin, pidä itsellesi hemmotteluilta. Ihonhoitorutiineista ei kannata luistaa muutenkaan.

Poimimme kolme tehotuotetta rasvoittuvalle iholle.

(kuva: Valmistaja)

La Roche Posay mikrokuorivan Effaclar-puhdistusgeeli lupaa vähentää tehokkaasti epäpuhtauksia ja poistaa iholta ylimääräistä talia. Se puhdistaa ihohuokosia ja vähentää epäpuhtauksien syntymistä. Tuote on kehitetty rasvoittuvalle iholle, joka on taipuvainen vaikeille ja toistuville epäpuhtauksille. Puhdistusgeeli 24,90 e, Apteekit.

(kuva: Valmistaja)

Rasvoittuva iho kaipaa myös kosteutusta. Madaran Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly -tehokosteusseerumin luonnollinen salaisuus on koivunmahlassa, joka luovuttaa aminohappoja ja antioksidantteja. Tuote lupaa nesteyttää janoista ihoa lukitsemalla kosteutta  ja vähentämällä ihon nestehukkaa. 37,90 e, kosmetiikkaliikkeet ja apteekit. 

(kuva: Valmistaja)

Muista kuorinta! Pulpe De Vien heleyttävä kuorintanaamio heleyttää ja kuorii väsynyttä ihoa. Tehoraaka-aineena on hunaja. 13,10 e, Sokokset ja Ruohonjuuret.

Lue myös: "Karanteenikynnet" ihastuttavat somessa juuri nyt - ota helpot manikyyri-ideat talteen

Kilpailut

Uusimmat