Kuva: AOP

Surffitukka, joka toimii aina - Olsenin siskosten nimikkokampaus on konstailemattoman helppo

06.05.2020 22:15 - Milena Raappana

Rennon tyylikäs kampaus syntyy helposti ja vähäisillä tuotteilla.

Helppo, nopea ja mukautuva. Näin voisi kuvailla Mary-Kate ja Ashley Olsenin, 33, nimikkokampausta, joka ei ole silmiinpistävä, mutta siitä huolimatta rennon tyylikäs. 

Kaksosten luottokampaaja Mark Townsend kertoi Elle Australialle salaisuutensa tähän hennon laineikkaaseen lookiin ja kaikkien meidän onneksi tämän tyylin luopuminen ei saa pinnaa kiristymään tai velota pitkää penniä lompakosta.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Inspiraationa oli "kalifornialainen surffityttö" -look — eli rantalaineet, mutta luonnollisempana. Teimme hänen tyypilliset laineet niin kuin olemme tehneen miljoona kertaa, mutta kun hänellä oli yllään kaikki korunsa ja meikki, Mary-Kate kysyi "Onko tämä liian kihara?" Nappasin suoritusraudan ja nopeasti kävin laineet läpi, joten niistä tuli hieman lässähtäneemmät ja vähemmän korotuneet. Sitten harjasimme ne auki ja loimme mitä maagisimman tekstuurin, Townsend kuvaili Elle Australialle. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Olsenin sisarusten kohdalla minimalismi näkyy niin hiustuotteissa kuin -asusteissakin. Townsend käyttää koostumuksen luomiseen vain kuivasampoota ja suolasuihketta. Kaksoset suosivat yksinkertaisia koristeita kuontaloissaan, kuten pieniä lettejä tai rusetteja. 

- Mary-Katella on todella tiukka sääntö, että saan käyttää korkeintaan viittä pinniä kampauksessa, koska hänestä tuntuu, että jos käytämme enemmän kuin viisi, olemme miettineet sitä liikaa ja se on liian huoliteltu, Townsend selitti. 

Lue myös: Julkkisnaiset hurahtivat retroon hiustyyliin - helppo kampaus, jonka loihdit suoristusraudan avulla

Lue myös: Kampaukset, jotka sopivat kaikille hiustyyleille: 13 helppoa ideaa, joissa osa kutreista on kiinni

Lähde: Elle Australia

Kilpailut

Uusimmat