Kaikki artikkelit

Esimerkiksi Chrissy Teigen, Kourtney Kardashian ja Victoria Beckham jättäisivät tätä nykyä kauneusleikkaukset tekemättä.
Heidi Montagille tehtiin muutama vuosi sitten useampi kauneusleikkaus kerralla.
Monissa kauneusleikkauksissa käynyt reality-tähti Heidi Montag kertoo haluavansa vanheta viehkeästi.
The Hills -sarjasta tutuksi tullut tosi-tv-pariskunta Heidi Montag ja Spencer Pratt tekivät lomastaankin varsinaisen näytöksen.
Reality-pariskunta Heidi Montag ja Spencer Pratt myöntävät tuoreessa haastattelussa, että heillä ei todellakaan ole enää käytössään rajaa ylimääräisiin huvituksiin.  
The Hills- sarjasta tutuksi tullut tosi-tv-tähti Heidi Montag esittelee jälleen uusinta kauneusoperaatiotaan.
The Hills -sarjasta alunperin tutuksi tullut ja sittemmin kauneusleikkauksillaan säväyttänyt Heidi Montag on parhaillaan Englannin Celebrity Big Brother -talossa yhtenä asukkaana. Nainen puhui asuintovereilleen leikkauksistaan.
Suomessakin nähdystä The Hills -sarjasta tuttu tosi-tv-tähti Heidi Montag on ulkonäkönsä puolesta kaukana entisestään.
Heidi Montag tunnetaan muovisesta ulkonäöstään, aivan kuten Barbiekin ja tuoreet kuvat Montagista todistavatkin jälleen kerran sen, että nainen on todellinen Hollywood-Barbie.
Realitytähti Spencer Pratt ei ole saanut enää kaipaamaansa julkisuutta ja pettynyt mies onkin nyt ikävikseen joutunut aloittamaan opiskelun.
Useat tähdet ovat avautuneet katuvansa rintojen suurennusleikkauksiaan jälkeenpäin. Näihin tähtiin lukeutuvat muun muassa Denise Richards ja Tori Spelling.
The Hills -realitysarjasta tutuksi tullut Heidi Montag on tunnettu plastiikkakirurgian ystävä, mutta leikkauksetkaan eivät enää riitä nuorelle naiselle. Nyt povipommi on rääkännyt itseään kahden kuukauden ajan järjettömällä määrällä liikuntaa, vain yksien allasbileiden vuoksi. Mutta oliko kaikki sen arvoista?
Useita kosmeettisia operaatioita teettänyt tosi-tv-tähti Heidi Montag syyttää lääkäriään hänen leikkausaddiktiostaan. Lääkäri ei Montagin mukaan kertonut hänelle riittävästi leikkauksista.
The Hills -sarja tähti ja rintojensa suurentamisesta tutuksi tullut Heidi Montag täyttää tänään 24 vuotta. Nuori nainen on jo muutamaan otteeseen korjaillut muun muassa rintojaan.
The Hills -realitysarjasta tuttu Heidi Montag tunnetaan tv-julkisuutensa lisäksi uhkeista muodoistaan. Julkisuuteen on jälleen kerran levinnyt vaaleaveriköstä napattuja paljastavia otoksia.
The Hills -tvsarjasta tuttu Heidi Montag kävi viime vuonna läpi useita kauneusleikkauksia. Nyt Montag näyttäisi olevan kyllästynyt leikkauksiin.