Kuva: Shutterstock

Vaatekaapin siivouksen aika? Vaatteet ja asusteet, joista ei vielä kuitenkaan kannata luopua

24.07.2020 15:15 - Emmi Moilanen

Siivousvimman iskiessä maltti on valttia, sillä muutamat ajattomat vaatteet ja asusteet tekevät pukeutumisesta helppoa niin arkeen kuin juhlaan.

Uutisoimme aikaisemmin siitä, että ”tylsä mekko” on yksi tämän kesän trendikkäimmistä asuvalinnoista. Klassinen, valkoinen mekko onkin vaatekappale, joka säilyy muodissa vuodesta toiseen. On olemassa myös muita vaatekappaleita ja asusteita, joita ei vaatekaappia siivotessa kannata karsia pois.

PureWow-sivusto teki listauksen vaatteista ja asusteista, jotka pelastavat monelta asukriisiltä, vaikka vaatekappaleet eivät olisikaan enää päivittäisessä käytössäsi.

1. Hyväkuntoiset vyöt

Hyvässä kunnossa olevat vyöt ovat monikäyttöisiä, ja niiden pois heittämistä kannattaa harkita kahdesti. Vyön avulla asustat tyylejä helposti ja tuot mielenkiintoisen yksityiskohdan asuun hetkessä.

Voit katsoa inspiraatiota täältä.

2. Aluspaidat ja -mekot

Vaikka näille vaatekappaleille ei olisi päivittäistä käyttöä arjessa, hyvin istuvat aluspaidat ja -mekot ovat pelastus esimerkiksi ihon myötäisen juhlapuvun alle.

3. Ajattomat korut

Kuten vöiden avulla, myös koruilla luot hetkessä tyyliin hetkessä erilaista ilmettä. Jätä korulaatikkoon muutama ajaton ja klassinen koru, jotka ovat helppo yhdistää tyyliin kuin tyyliin.

4. Pikkumusta, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen

Vaikka karsisitkin muita mekkoja ja juhla-asuja rankalla kädellä, jätä kaappiisi yksi ajaton pikkumusta – tämä vaate sopii arkeen ja juhlaan, eikä mene muodista pois koskaan.

5. Räväkkä iltapuku tai juhla-asu

Klassisen pikkumustan vastapainoksi on hyvä jättää yksi näyttävä asukokonaisuus, joka sopii iltamenoihin. Kun haluat pukeutua räväkästi, luottovaate pelastaa sinut vaatekriisiltä.

6. Lämmin sekä ohut huivi

Myös huivit ovat helppo ja ajaton tapa tuoda lisämaustetta arkiseenkin tyyliin. Huivi sopii kylmien säiden lisäksi myös kesäpukeutumiseen, jolloin ohuen huivin voi heittää huolettomasti hartioille auringolta suojaamaan.

Lue myös: Kerää tyylipisteet! "Rintsikkatoppi" on kesän muotivaate

Lue myös: Mistä tietää vaatteen olevan laadukas? Nettikaupoissa tunnistus on mahdotonta sanoo Rinna Saramäki

Lue myös: Suorista vaatteet ilman silitysrautaa – 4 nopeaa niksiä

Lähde: PureWow

Uusimmat