Kuva: AOP

Viisi erilaista takkia, joilla luot upean syystyylin - valitse suosikkisi

14.09.2020 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Syystakeissa on tänä vuonna sekä pelkistettyä että räväkkää tyyliä.

Syksyn tullen on jälleen aika kaivaa kaapeista lämmittävät takit. Monelle se saattaa olla tuttu trenssi tai nahkatakki, jotka ovatkin vuodesta toiseen loistava valinta. 

Tänä vuonna trendeissä näkyy myös runsaasti muista vaihtoehtoja, niin näyttävistä tikkitakeista värikkäisiin trensseihin. 

Jos siis kaipaat uutta takkia syksyn viileneviin päiviin, kannattaa katsastaa esimerkit alta. Saattaa olla, että löydät uuden suosikin.

Nahkatakki

Nahkatakkeja on saatavilla runsaasti erilaisia. On tuttua biker-mallia, pidempää trenssiä tai vaikka jakkumallista pusakkaa. Parasta on, että nahkatakki on vuodesta toiseen trendikäs ja sopii täydellisesti täydentämään kevät ja syyslookia.

Minimalistinen takki

Pitkä minimalistinen takki on oiva valinta hänelle, joka rakastaa klassista tyyliä. Mustan, beigen tai harmaan sävyissä oleva rento takki sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja tekee jokaisesta asusta tyylikkään, vyöllä tai ilman. 

Tikkitakki

Tikkitakki on syyspukeutumisen peruskivi. Se on rennon tyylikäs valinta, joka istuu täydellisesti arkiasua täydentämään. Parasta on, että nykyään tarjolla on runsaasti värikkäitä vaihtoehtoja perinteisten sävyjen rinnalla. 

Ruututakki

Ruututakki on aina toimiva valinta. Se on klassinen ja tyylikäs sekä istuu asun kuin asun kaveriksi. Parasta on, että ruutukuosia löytyy niin jakuista, trensseistä kuin villakangastakeistakin.

Näyttävä trenssi

Trenssi on takki, joka jokaisen kaapista olisi hyvä löytyä. Se on tyylikäs ja aina varma valinta. Perinteisen beigen tilalle voi kuitenkin halutessaan hankkia näyttävämmän statement-version, jonka ansioista huomio sateisilla syyskaduilla on taattu.

Lue myös: Flanellipaidalla luot syksyn suloisimmat lookit - katso inspiroivat asukuvat

Lue myös: Yksityiskohta, jota et voi olla huomaamatta syksyn muodissa - hitti vai huti?

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat