Kuva: AOP

Ryhdikäs ja rento samaan aikaan - Kate Middletonin takkityyli on napakymppi!

07.10.2020 16:15 - Henna Koste

Kate Middletonin asussa vallitsee värien harmonia.

Cambridgen herttuatar Catherine, 38, tai tutummin Kate Middleton on tyylivaikuttaja. Brittihovin suosituimpiin perheenjäseniin kuuluva herttuatar osoitti jälleen tyylitajunsa edustustehtävissään tällä viikolla. Hän vieraili Derbyn yliopistolla kuulemassa, kuinka koronapandemia on vaikuttanut yliopiston toimintaan ja millaisia toimenpiteitä on otettu käyttöön. Middletonin asu edustaa vahvasti kauden ajankohtaisia trendejä. 

Herttuattaren yllä nähtiin ruskeansävyinen ruututakki, joka on tällä hetkellä monen muotikonkarin suosiossa. Ruutuja löytyy tänä syksynä niin villakangastakeista, bleisereistä kuin trensseistäkin. Klassiseen tyyliin luottava herttuatar oli pukenut takin alle kauniin sinisen neuleen, joka oli harmoninen valinta ruskean värin rinnalle. Minimalistiset asusteet viimeistelivät lookin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Herttuatar on käyttänyt asianmukaisesti kasvomaskia edustustilaisuuksissaan. Middleton on suosinut etenkin Liberty of Londonin kauniita kukkakuoseja. Edustettuaan Liberty-maskissa, kiinnostus brittibrändiä kohtaan on noussut entisestään.

(kuva: AOP)

Lue myös: Miksi Kate Middleton kantaa käsilaukkuaan aina vasemmassa kädessä? Taustalla järkisyy

Kilpailut

Uusimmat