Kuva: AOP

Kolme prinsessa Dianan 90-luvun lookia, jotka näyttävät trendikkäiltä tänä syksynä - katso ja vertaa

21.10.2020 18:15 - Henna Koste

Prinsessa Diana oli tyyli-ikoni vailla vertaa.

Kuninkaalliset ovat usein myös tyylikkäitä pukeutujia. Loistava esimerkki tästä on Iso-Britannian kuningatar Elisabet II, joka tunnetaan etenkin värikkäistä asuistaan. Poimimme aiemmin tänä vuonna kolme tyylisääntöä, jotka voimme kaikki oppia häneltä. 

Walesin prinsessa Diana herättää monissa lämpimiä muistoja ja ajatuksia. Brittihovin rakastettu jäsen oli myös aikanaan todellinen tyyli-ikoni. Monet ajattomat asuvalinnat näyttävät hyvältä myös tänä päivänä. Poimimme kolme Dianan ihastuttavaa muotihetkeä 90-luvulta, joista kelpaa ottaa mallia myös tänä syksynä. 

Neuleliivi

Neuleliivi ja kauluspaita ovat lyömätön yhdistelmä. Vaikka neuleliivi ei vuosiin nauttinutkaan muotiväen suosiosta, on se nyt jälleen ottanut vahvasti paikan vaatekaapeistamme - tai ainakin tyylivaikuttajien hyväksynnän.

Prinsessa Dianalla

(kuva: AOP)

Muotiviikoilla 2020

Louis Vuittonin kevätmallistossa nähdään paljon neuleliivejä. (kuva: AOP)

Ylisuuri bleiseri

Prinsessa Dianan yllä nähtiin usein tyylikäs bleiseritakki. 1990-luvulla väljät mallit olivat pinnalla, aivan kuten tänä syksynäkin. Kauden ajankohtaisin vaate onkin ehdottomasti ylisuuri bleiseri. 

Prinsessa Dianalla

(kuva: AOP)

Muotiviikoilla 2020

Gaucheren kevätmallisto. (kuva: AOP)

Tupladenim

Prinsessa Diana viihtyi usein farkuissa, joita hän yhdisteli niin edellä mainittujen bleisereiden, neuleiden kuin collegepaitojenkin kanssa. Diana nähtiin usein myös tupladenim-tyylissä, joka on toimii edelleen. Monet supertähdet ovat viime aikoina ottaneet farkkuasuistaan kaiken irti. 

(kuva: AOP)

Katukuvassa 2020

Miley Cyrus luotti syksyllä monien tähtien tavoin tupladenimiin. (kuva: AOP)

Lue myös: Kate Middletonin ajaton syystyyli ihastuttaa - prinsessa Diana edusti aikanaan samalla tavalla

Kilpailut

Uusimmat