Kuva: AOP

Neljä tapaa piristää farkkutyyli hetkessä - ota haltuun Kate Mossin ja muiden tähtien tärpit

25.11.2020 12:15 - Henna Koste

Nopea tapa päivittää vanhat farkut tähän päivään, on tarttua saksiin.

Farkut ovat vaatekaapin kulmakiviä. Laadukkaat denimhousut palvelevat käytössä vuosia, kun pidät niistä hyvää huolta. Kerroimme hiljattain, kuinka estät farkkuja kulumasta ennenaikaisesti puhki. 

Monipuoliset farkut toimivat monessa tyylissä, ja aina voi luottaa valkoisen t-paidan ja farkkujen liittoon. Poimimme julkkisten tuoreet ja inspiroivat farkkutyylit yhteen. Näillä ideoilla voit päivittää farkkutyylisi tähän päivään. 

Tarvitset vain sakset

Revittyjen farkkujen kohdalla on haettu hyvän maun rajoja. Tänä vuonna kuitenkin polvista rikkinäiset farkut näyttävät ajankohtaisilta. Näppärä päivittää vanhat farkkunsa saksilla. Sofia Richie näyttää esimerkkiä. 

(kuva: AOP)

Vaihtoehto suorille housuille

Housupuku on yksi vuoden 2020 suurimmista trendeistä. Pue bleiserin pariksi rennompi vaihtoehto ja yhdistä skarppiin yläosaan siistit farkut. Chloe Sims puki mustat farkut nahkableiserin kanssa.

(kuva: AOP)

Kiinnostavat vastakohdat

Väljät farkut näyttävät hyvältä tyköistuvan yläosan kanssa. Vieraile miehen kaapilla tai miestenosastolla. Jesy Nelson yhdisti vaaleisiin farkkuihin napapaidan. Myös korkokengät antavat särmää boyfriend-mallille. 

(kuva: AOP)

Diane Keaton kuroi väljät farkut vyötärölle näyttävällä vyöllä. 

(kuva: AOP)

Leveät lahkeet, kapeat kengät kärjet

Malli Kate Moss esittelee syksyn trendityylin. Kauden muodikkaimmissa farkuissa on leveät lahkeet. Yhdistä maata viiltäviin liehulahkeisiin kapeakärkiset korkokengät. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Viisi vuoden 2020 isointa trendiä - katso, mitkä jatkavat ajankohtaisina myös ensi vuonna

Lue myös: Katie Holmes puki farkut ja hupparin elegantisti - katso, kuinka kopioit lookin

Kilpailut

Uusimmat