Kuva: AOP

Sinkkuelämää-tyylit, jotka näyttävät jälleen täydellisiltä - katso ja vertaa!

15.01.2021 18:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Sinkkuelämää-sarja on tarjonnut katsojilleen loputtoman tyyli-inspiraation lähteen.

Sinkkuelämää-sarjan fanit saivat hiljattain ilouutisia, kun julkisuudessa kerrottiin, että tarina jatkuu uusin jaksoin And Just Like That -sarjan muodossa. Uudesta sarjasta tullaan näkemään kymmenen jaksoa. Uudessa sarjassa nähdään sama tähtikaarti, yhtä päähenkilöä lukuun ottamatta.  Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) ja Kristin Davis (Charlotte) nähdään tutuissa rooleissaan, mutta Kim Cattrall ei palaa legendaarisen hahmonsa, Samantha Jonesin rooliin.

Muotia rakastava Carrie Bradshaw ystävineen tarjosi 2000-luvun taitteessa aimo annoksen tyyli-inspiraatiota tv-katsojille. Nähtiinpä sarjassa Carrien yllä myös suomalaista muotia, Marimekkoa. Poimimme hittisarjan paluun inspiroimana Sinkkuelämää-asut, jotka toimivat täydellisesti myös tänä päivänä. 

90-luvun minimalismi ja spagettiolkaimet

(kuva: AOP)

Nyt

1990-luvun minimalismi näyttää jälleen ajankohtaiselta. Musta spagettiolkaiminen mekko on vaatekaapin luottovaate, joka toimii itsekseen, neuleen alle puettuna tai vaikkapa kauluspaidan päällä. 

Jacquemus 2020 (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Huivit

(kuva: AOP)

Nyt

Huivit olivat vuoden 2020 hitti, mutta ne jatkavat muodissa tänäkin keväänä. Kietaise trendiasuste solmuun leuan alta tai pue kuin Carrie aikanaan. 

(kuva: AOP)

Housupuku

(kuva: AOP)

Nyt

Housupuku on pitänyt pintansa viime vuosina, aivan kuin 2000-luvun taitteessakin. Jos kaipaat naisellista twistiä, valitse hempeä sävy. 

Twinnie-Lee Moore (kuva: AOP)

Neuletakki

(kuva: AOP)

Nyt

Tyköistuvat neuletakit ovat nyt vahva trendi. Tällä hetkellä muotiväki jättää kuitenkin aluspaidan pois. 

Jacquemus (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Arvaatko, mikä on suomalaisten suosikkimuotimerkki Googlen perusteella? Katso maiden erot

Lue myös: Oletko Sinkkuelämää-tietäjä? Testaa ja vastaa 10 visaiseen kysymykseen

Kilpailut

Uusimmat