Pituutta ja tuuheutta lyhyisiinkin ripsiin - testasimme 10 ripsiväriä ja löysimme uudet suosikit

23.01.2021 19:15 - Henna Koste


Boho Mascara Jungle Longueur 16 e

Iso kuminen harja on helppo käyttää vaikka vaatii hieman harjoittelua aluksi. Väri levittyy siististi ja ripsari tekee ripsistä erotellut ja saa ne näyttämään pitkiltä. Ripsari pysyy tosi hyvin koko päivän ja pitää myös taivutukset ainakin itselläni hyvin moneen muuhun vedellä lähtevään ripsariin verrattuna!

Erittäin iloinen yllätys!

9-/10

(kuva: Valmistaja)

Diego Dalla Palma Sub-Aqueo, vedenkestävä 28,80 e

Tämä vedenkestävä ripsiväri lupaa tuuheaa ja irtoripsimäistä lopputulosta. Tuotteen 2-jakoinen harja on päästä tuuheampi ja kapenee harjan vartta kohti mentäessä. Muotonsa ansiosta harja onnistuu tavoittamaan ne pienimmätkin ripset ja lopputulos on erittäin onnistunut. Ripsiväri tuo ripsiin eroteltua tuuheutta, mutta lopputulos näyttää silti erittäin luonnolliselta. Ihanaa on myös se, että koska harjaan tarttuu väriä juuri sopiva määrä, ei ripsiin synny paakkuja.

Ripsiväri on myös helppo pestä pois vedenkestävän ripsivärin poistoaineella, eikä hankaamiselle ole tarvetta.

9/10

(kuva: Valmistaja)

Lily Lolo Natural Mascara 18 e

Ripsiväri antaa volyymia ja tuuheuttaa ripset tehokkaasti. Alaripsiin saa myös kivaa näyttävyyttä, jopa 60-luvun Twiggy-henkeen asti. Ripsiväri lupaa kuivuvansa nopeasti ripsissä, sen se myös tekee. Valitettavasti sama tapahtuu hylsyssä. Aiemminkin olen rakastunut samaan ripsiväriin, mutta todennut, että se kuivuu harmillisen nopeasti hylsyssään. Tietty vanhat temput saavat siitä taas hieman juoksevampaa. Ilman tätä miinusta, aivan loistava tuote. 

9+/10

(kuva: Valmistaja)

Estée Lauder Sumptous Rebel Length + Lift maskara 35 e

Superohuelta harjalta ei odota välttämättä ihmeitä, mutta se levittää lupauksensa mukaan reilun kerroksen ripsiväriä. Harja tuo tuuheutta ja erottelee ripset kauniisti. Alaripsiinkin tulee kaivattua tuuheutta. Ripsiväri ei kuivu pidemmässä käytössä, vaan maskaramassa on aina täydellistä käytettäväksi. Ripsiväri ei varise, eikä leviä.

Ainoa miinus tulee siitä, että harjaan tuntuu jäävän välillä ripsiä. Se on varmaan tavallista, mutta tämän ripsivärin kohdalla se harmittaa tavallista enemmän ja sen myös huomaa eri tavalla. Irtonaiset ripset tekevät toki levittämisestä haastavaa, joten niitä pitää nyppiä tasaiseen tahtiin pois. Tätä ostan silti aivan varmasti uudestaan!

9,5/10

(kuva: Valmistaja)

Lumene Nordic Berry Curl, Waterproof 14,90 e

Tuote lupaa pitkät, erotellut ja kauniin kaarevat ripset ja tämän lupauksen se myös lunastaa. Harja on suhteellisen ohut ja siihen tarttuu väriä juuri sopiva määrä. Tuote levittyy todella hyvin jo ensimmäisellä vedolla, eikä ripsiin synny ikäviä paakkuja. Lopputulos on suorastaan ihastuttava. Ripset näyttävät pitkiltä ja hyvin erotelluilta, suttuisuudesta ei ole tietoakaan.

Tuote myös kestää hyvänä pitkänkin päivän ja satunnaiset hikoilut. Loistava luottotuote, jonka ripsiä kohottava harja sopii erityisesti suorille ja lyhyille ripsille.

10/10

(kuva: Valmistaja)

Lue myös: ”Kynsilakkaa ei tarvinnut korjailla viikkoon” – testasimme kahdeksan uutuuslakkaa

Kilpailut

Uusimmat