Kuva: Shutterstock

Miltä näyttää kesän uimapukumuoti? Viisi suurinta trendiä

28.02.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tänä vuonna näyttävät uimapuvut valtaavat alaa.

Ilmat lämpenevät ja rantakelit tekevät tuloaan. On siis hyvä hetki katsastaa, miltä näyttää vuoden 2021 uimapukumuoti.

Tänä vuonna saa panostaa näyttävyyteen. Glitteri ja korut ovat täysin sallittuja, jopa suotavia rantalookeissa. Myös erilaiset katseenkääntäjät kuten narut ja cut outit näkyvät vahvasti tämän vuoden trendeissä. 

Valittavana on sekä uimapukuja että bikineitä. Jokainen löytää siis varmasti tarjonnasta sen itselleen parhaiten sopivan mallin.

Viiteen vuoden suurimpaan trendiin pääset tutustumaan alta. 

1. Koristeellisuus näkyy vahvasti kesän uimapukumuodissa. Kiviä, kimaltavaa kangasta tai vaikka koruja, niitä näkyy runsaasti tänä vuonna. Koristeellisissa bikineissä ja uimapuvuissa on plussaa näyttävyys sekä se, että ne voi helposti yhdistää, vaikka ilta-asuun. Farkut, näyttävä bikiniyläosa ja korolliset sandaalit, täydellinen look.

2. Naruilta ei voi välttyä tänä vuonna. Etenkin bikinimuodissa on valloillaan trendi, jossa kiinnitysnarut sidotaan myös vatsan puolelle. Helppo tyylikeino, joka on esimerkiksi Kim Kardashianin suosiossa.

3. Joustavat ripped-tyyliset uima-asut ovat tänä vuonna myös erityisen trendikkäitä. Kyseistä kangasta nähdään sekä uimapuvuissa että bikineissä. 

4. Cut out -trendi elää vahvasti myös vuonna 2021. Etenkin uimapuvuissa nähdään kylkien kohdalla aukkoja, jotka antavat tutulle vaatekappaleelle uuden raikkaan ilmeen.

5. Renkailta on myös vaikea tänä vuonna välttyä. Niihin törmää sekä bikineissä että uimapuvuissa, esimerkiksi vyön muodossa. 

Lue myös: Uimapuku toimii myös kaupunkityylissä - vaihtoehdot, jotka toimittavat täydellisesti paidan virkaa

Lähde: Harper´s Bazaar

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat