Kuva: AOP

Muotivaikuttajat rakastuivat tavallista edullisempaan it-laukkuun - muistuttaa Pradan hittiveskaa

16.04.2021 13:15 - Henna Koste

Tämän hetken himoitumpaan laukkumalliin pääsee kiinni 145 euron panostuksella.

Kevään laukkumuodissa nähdään pehmeitä muotoja. Kerroimme hiljattain muotiväen rakastamasta laukkumallista, joka on nimetty osuvasti pillow bagiksi. Tyynymäisiä muotoja on nähty muun muassa Bottega Venetan ja Maison Margielan mallistoissa. 

Monesti it-laukkujen hintalapuissa komeilee nelinumeroisia summia, mutta tällä hetkellä tyylivaikuttajat ovat iskeneet silmänsä myös edullisempaan vaihtoehtoon. House of Sunny -brändin linjakas laukku on keikkunut monen käsivarressa. Hintaa House of Sunnyn laukulla on 145 euroa. Laukun muotokieli tuo mieleen myös Pradan hitiksi nousseen minimalistiset Cleo-laukun. Tällä hetkellä monen muotitalon mallistoissa nähdäänkin lyhyitä olkahihnoja, aivan kuten 2000-luvun alkupuolellakin. 

Muun muassa muotijätti H&M:n showroomilla työskentelevä muotibloggaaja Milla Kuoksa on yhdistänyt laukun moniin asuihinsa. Katso Kuoksan ja muiden tyyligurujen esimerkit. 

Valkoinen väri dominoi vahvasti kesän muodissa. Monet tähdet ovat näyttäneet esimerkkiä kokovalkoisilla asuillaan. Myös kenkämuodissa avainasemassa ovat valkoiset sandaletit, joissa on neliskanttinen kärki. Katso Kylie Jennerin ja muiden tähtien tyylinäytteet täältä

Lue myös: Kesän seksikkäin mekkotrendi tuli tutuksi jo 90 vuotta sitten - katso kuvat eri vuosikymmeniltä

Lue myös: Seksikäs housutrendi palasi 20 vuoden jälkeen - nyt Kim Kardashianin tavaramerkki, aiemmin Shakiran

Kilpailut

Uusimmat