Kuva: AOP

Härskiä vai nerokasta? Kristin loihti tavallisista korkkareistaan hetkessä luksusmallin kopiot

22.04.2021 15:15 - Henna Koste

Punainen pohja on Louboutin-kenkien tavaramerkki. Kristin tuunasi vanhoista kengistään pikkurahalla klassikkokenkien näköiset ja sekoitti somen.

Christian Louboutinin punapohjaiset korkokengät ovat muodostuneet vuosien varrella status-symboliksi. Muotitalo on saanut punaisiin pohjiin jopa mallisuojan. Alun perin inspiraatio punaisiin pohjiin löytyi suunnittelijan mukaan erikoisesta kokeilusta. 

Sosiaalisessa mediassa viraaliksi noussut video esittelee, kuinka punaiset pohjat syntyvät pikkurahalla. TikTokissa aktiivinen Kristin Nagy paljastaa, kuinka hänen kenkänsä ovat saaneet klassikkokenkien ilmeen. Uskottava lopputulos on syntynyt sutimalla kenkien pohjiin punaista kenkämaalia ja suihkuttamalla päälle viimeistelylakkaa. Videota on katsottu Instagramissa liki 1,5 miljoonaa kertaa. Nagyn video on jaettu muun muassa Cosmeticlift-tilillä, jossa se on kerännyt myös miljoonayleisön.

Maalikikka on jakanut somekansan mielipiteet. Osa on kritisoinut, miksi kopioida toisen kehittämää tuotetta. Osa pitänyt kenkien päivitysniksiä pelkästään nerokkaana. Mitä mieltä sinä olet?

Lue myös: Viisi vaatekappaletta, jotka toimivat aina farkkujen kanssa - mallia näyttää Selena Gomez

Lue myös: Käytettyjen vaatteiden tarjonta kasvaa netissä - uusin second handia myyvä yritys yllättää sinutkin

Lue myös: Louboutinin klassikkokengistä suloinen versio vauvoille - hinta linjassa aikuisten mallin kanssa

Kilpailut

Uusimmat