Kuva: AOP

Kendall Jenner ja Bella Hadid sonnustautuivat koko dekolteen paljastavaan paitaan - kokeilisitko?

02.07.2021 20:15 - Ella Haura

Tyyliä esiteltiin hiljattain muotimerkki Jacquemuksen näytöksessä Pariisissa.

Tämän kesän yksi kenties villeimmistä muodeista on koko dekolteen paljastava paita, jonka ovat pukeneet ylleen muun muassa huippumallit Kendall Jenner, 25, ja Bella Hadid, 24. Paitoja löytyy sekä lyhyt- että pitkähihaisina ja ne peittävät rinnat sivulta, mutta rintojen väli jää kokonaan paljaaksi. 

Muotia on esitelty muun muassa hiljattain järjestetyssä Jacquemuksen näytöksessä Pariisissa. Mallisto on suunniteltu ensi syksylle, mutta pienimmät dekolteetopit sopivat erityisen hyvin kesähelteille. Rohkenisitko pukeutua tähän trendiin?

Jenner nähtiin lavalla pirteän kokopinkissä asussa. Kauluspaita on jätetty ensimmäistä nappia lukuunottamatta auki ja alta paljastuu punainen pitkähihainen dekolteepaita. 

(kuva: AOP)

Eräs näytöksen malleista oli pukeutunut ruskeansävyiseen löysään kauluspaitaan ja polvet peittävään hameeseen. Paita on rintojen kohdalta kiinni hennolla hopeisella nauhalla. 

(kuva: AOP)

Hadidilla oli yllään hieman erikoisempi versio paljastavasta paidasta, jonka alta näkyvät paidan väreihin sopivat vaaleanruskeat rintaliivit.

(kuva: AOP)

Jenner esiintyi muotinäytöksessä toistamiseen lyhythihaisessa dekolteetopissa, ja kyseisessä asukokonaisuudessa esiintyi ainoastaan mustaa.

(kuva: AOP)

Pääset katsomaan koko muotinäytöksen alta. Jos julkaisu ei näy voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Ovatko farkkusi liian löysät tai tiukat? 6 niksiä, joilla saat lempifarkkusi taas istumaan

Lue myös: Selena Gomez suosii meikkikikkaa, jonka otat hetkessä haltuun myös itse - katso kuva kesän hittilookista

Lue myös: Pukeuduin viikon pelkästään Suomi-muotiin - kaikki asut miellyttivät silmääni, mutta opin jotain paljon tärkeämpää

Uusimmat