Kuva: AOP

Ilmainen nappikikka päivittää tutun asun hetkessä - katso vaikka Emilyn ja Blaken esimerkkiä

04.08.2021 13:15 - Henna Koste

Tähtien rennot tyylit osuvat nappiin.

Moni on tuskaillut vaatekaapin edessä, että päälle pantavaa ei yksinkertaisesti löydy - ei vaikka, hyllyt notkuisivat vaatepinoista. Todellisuudessa kaapissasi on loputtomasti asuyhdistelmiä, kun otat ennakkoluulottoman asenteen. Yksi tapa on leikitellä napeilla. 

Näyttelijä Blake Lively julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa kuvia, joissa hän on lähdössä treffeille kumppaninsa Ryan Reynoldsin kanssa. Parin ensitreffeistä on kulunut 10 vuotta. Lively kirjoitti kuvan yhteyteen, että 10 vuotta myöhemmin hän luottaa paljon mukavampiin kenkiin. Kuvassa tähti poseeraa rakkaansa kainalossa jykevät sporttisandaalit jalassaan, mutta katse kiinnittyy myös Livelyn mekkoon. Livelyn klassiseen nappimekkoon jujun tuo rento napitus. Tähti on avannut alimmat napit - hameessa on siis halkio, jonka rohkeutta voi säädellä helposti itse. 

Sama kikka toimii myös kauluspaitatyylissä. Muun muassa malli Emily Ratajkowski ja näyttelijä Brooke Burke ovat tänä vuonna edustaneet tyylissä, jossa kauluspaitalook saa huolettoman twistin. Kokeile tähtien suosimaa ideaa vaikka tänään. 

Blake Lively

Emily Ratajkowski

(kuva: AOP)

 Brooke Burke

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopez pukeutui kauden muodikkaimpaan mekkoon, mutta asussa on paljon kiinnostavampikin yksityiskohta

Lue myös: Onko Katie Holmesin yllä nähty aukkohame seuraava hittivaate? Epäilemme, että kyllä

Kilpailut

Uusimmat