Kuva: Shutterstock

Syksyn kenkämuoti yllättää - rakastettu sekä vihattu trendi takavuosilta tekee paluun

30.08.2021 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Trendi, joka ihastuttaa tai vihastuttaa - päätä itse.

Tänä syksynä kenkämuoti on astetta leikkisämpää, sillä eriparikengät tekevät paluun. Trendissä ei ole kuitenkaan tarkoitus tempaista jalkoihin mitä tahansa kahta kenkää, vaan juju on siinä, että kengät ovat kyllä periaatteessa pari keskenään, mutta kummankin jalan kengässä on eri väritys taikka kuviointi.

Kyseinen trendi ei ole tekemässä valloitustaan ensimmäistä kertaa, mutta tällä kertaa ote on kuitenkin hienovaraisempi ja kokonaisuudella tähdätään yhtenäisyyteen.

Eripareja tehtaillaan nyt vauhdilla ja niitä näkyy pian kaikissa kenkämalleissa tennareista korkkareihin, joten jokainen löytää varmasti oman tyylinsä.

Voit katsoa alta tai täältä esimerkin, miten eriväriset kengät voivat eriparisuudestaan huolimatta sointua kauniisti yhteen.

Eripariset kengät voivat olla asun todellinen katseen vangitsija. Katso mallia alta tai täältä. 

Väreillä ja kuoseilla leikkiminen ei rajoitu pelkkiin korkokenkiin. Katso alta tai täältä esimerkki tyylistä nauhakengissä.

Lue myös: Solvattu kenkämalli lienee nyt suositumpi kuin koskaan ja siihen on kaksi syytä - Heidi Klumkin esitteli tyylinäytteensä

Lue myös: Chrissy Teigen ja monet muut tähdet luottavat tennarimalliin, jonka sinäkin tunnet - mutta tunnetko klassikkokenkien tarinaa?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat