Kuva: Jirina Alanko, AOP, AOP

Seuraava hittiasuste? Erika Vikman, Bebe Rexha ja Kim Kardashian luottavat samaan tyyliin

01.09.2021 11:15 - Henna Koste

Trendikkäimmässä kaulakorussa eivät komeile nyt omat nimikirjaimet, vaan jotain aivan muuta.

Laulaja Erika Vikman, liikenainen ja vaikuttaja Kim Kardashian ja laulaja Bebe Rexha ovat kaikki arvostettuja ammattilaisia aloillaan, mutta heidät tunnetaan myös näyttävinä pukeutujina. Tähdet ovat myös iskeneet silmänsä samanlaiseen kaulakoruun. Heidän antaman esimerkin voi uskoa siivittävän korun suosiota entisestään.

Vikman poseeraa tuoreissa promokuvissaan choker-koru kaulassaan. Korun sanoma on ytimekkäästi SEX. Kardashian on luottanut samanlaiseen asusteeseen jo vuonna 2016. Kardashianin kaulakorun on kerrottu olevan Vivienne Westwoodin valikoimasta. Huippusuunnittelijan korua on kuitenkin myös kopioitu valitettavan ahkerasti ketjuliikkeiden toimesta.

Bebe Rexha sen sijaan käytti omaa SEX-koruaan viimeksi viime viikonloppuna vieraillessaan Dolce & Gabbanan muotinäytöksessä. 

Entä onko Vikmanin kaulassa killuva koru second hand -aarre? Elokuussa debyyttialbuminsa julkaissut Erika Vikman kertoi hiljattain Voice.fi:n haastattelussa pyrkivänsä stylistinsa kanssa siihen, että kaikki hänen esiintymisasunsa ovat second hand -löytöjä. 

- Suurin osa asuistani on Uffista ja kirppiksiltä. Se on ehkä meillä se juttu. Aina, kun jauhan tästä, että rakastan retroa, se sopii minusta siihen kuvioon, että myös asut ovat vintagea tai käytettynä hankittuja, Vikman kertoi. 

Erika Vikman

(kuva: Jirina Alanko)

(kuva: Jirina Alanko)

Bebe Rexha

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kim Kardashian

(kuva: AOP)

Lue myös: Huiviasu ja huonon hiuspäivän pelastus - neljä helppoa tyyli-ideaa supertähdiltä

Lue myös: Sama asuste, monta erilaista asua - Carrie Bradshaw'n luottoasuste nähdään Sinkkuelämää-jatkosarjassakin

Uusimmat