Kuva: AOP

Huiviasu ja huonon hiuspäivän pelastus - neljä helppoa tyyli-ideaa supertähdiltä

21.08.2021 20:15 - Henna Koste

Poimimme julkkisten viime viikon inspiroivimmat asut yhteen.

Elämme aikaa, jolloin kesävaatteista voi vielä nauttia, mutta kiinnostus syksyn muotivillityksiä kohtaan alkaa myös herätä. Viime viikolla Kööpenhaminan muotiviikoilla tarjoiltiin aimo annos tyyli-inspiraatiota ja kattaus tulevan vuoden trendeihin. Yksi väri korostui tyyligurujen asuissa ylitse muiden. Katso kuvakooste täältä

Viime viikolla monet supertähdet esittelivät myös inspiroivia asukokonaisuuksia, joista poimimme parhaat. Nappaa Jennifer Lopezin, Kim KardashianinPriyanka Chopran ja Rihannan lookeista ideat talteen. Uudet asuideat eivät todellakaan aina vaadi uusia hankintoja. 

Jennifer Lopez

Huonon hiuspäivän sattuessa toimi kuin Jennifer Lopez. Laulajan luottotyyliin kuuluvat napakka perusponnari, isot aurinkolasit ja megasuuret korvarenkaat. Pian sinäkin näytät poptähdeltä, eikä huonosta hiuspäivästä ole tietoakaan. 

(kuva: AOP)

Kim Kardashian

Kim Kardashian ei ole värikkäiden asujen ystävä, mutta tähden suosikkityyli on nyt varsin ajankohtainen. Muotiväki luottaa nyt ruskean sävyihin, ja niihin pukeudutaan päästä varpaisiin. Kun väripaletti on yhtenäinen, mokkatakki ja sporttitennaritkin sopivat harmonisesti samaan asuun. 

(kuva: AOP)

Priyanka Chopra ja Nick Jonas

Reisitaskuhousut ovat tehneet paluun muodin aallonharjalle, sen tietää myös näyttelijä Priyanka Chopra. Hempeät yksityiskohdat antavat särmää rennoille pöksyille. Kontrastit olivat iso juttu myös 2000-luvun taitteessa, jolloin housumalli oli suuressa suosiossa. 

(kuva: AOP)

Rihanna

Huivit ovat yllättävän monikäyttöisiä, joten nappaa asuidea Rihannalta! Tähden toppi muistuttaa kuviollista silkkihuivia, ja suuresta huivista voikin helposti sitoa minimalistisen kesätopin. Päähän kiedottu huivi vie asun seuraavalle tasolle. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Tuleva hittiväri ei jäänyt Kööpenhaminan muotiviikoilla epäselväksi - yhdistä yllättävä väri asuusi tyylillä

Lue myös: Sama asuste, monta erilaista asua - Carrie Bradshaw'n luottoasuste nähdään Sinkkuelämää-jatkosarjassakin

Kilpailut

Uusimmat