Kuva: AOP

Herttuatar Catherinen asu rikkoo brittihovin vanhaa etikettiä, mutta on monesta syystä supertrendikäs

02.10.2021 11:15 - Henna Koste

Kuninkaalliset ja muut supertähdet ovat hurahtaneet syksyn sähäkkään muotisävyyn.

Herttuatar Catherine kuuluu niihin kuninkaallisiin, joiden edustusasut eivät koskaan mene metsään. Tällä viikolla hän vieraili yhdessä puolisonsa prinssi Williamin kanssa Pohjois-Irlannissa yliopistokampuksella sijaitsevassa eläintarhassa. Herttuattaren yllä nähtiin raikas housupuku. Erilaiset housupuvut ovat nostaneet suosiotaan hoveissa ympäri maailmaa. Muun muassa Ruotsin kruununprinsessa Victoria luottaa lahkeisiin tämän tästä. Brittihovissa sen sijaan kuningatar Elisabet II on esittänyt toiveen, että naiset edustaisivat mekoissa ja hameissa. Prinssi Harryn puoliso Meghan Markle kuitenkin rikkoi etikettiä lukuisia kertoja, ja myös Catherine seuraa modernisti perässä. 

Erityisen trendikkään herttuattaren asusta teki sen kirkkaanvioletti väri. Violetti on yksi tämän syksyn ajankohtaisimmista väreistä ja se näkyy vahvasti lukuisissa muotimallistoissa. Suomalaismerkit ovat ottaneet trendistä myös kopin, ja esimerkiksi Marimekon syysmallistossa sähäkkä sävy näkyy vahvasti. 

Katso, miten Catherine ja muut tyylikonkarit pukeutuvat trendisävyyn. 

Herttuatar Catherine

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kim Kardashian

Kim Kardashian kuvattiin tällä viikolla trendisävyssä, kun hän oli matkalla ravintolaan. Räväkkää tyyliä kiinnostavammaksi seikaksi nousi kuitenkin se, että hän oli ex-miehensä Kanye Westin seurassa. 

(kuva: AOP)

Kacey Musgraves

Laulaja Kacey Musgraves edusti MTV Video Music Awards -tilaisuuden punaisella matolla Valentinon Haute Couture -asussa. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopezin neuleasu on nappivalinta - katso, kuinka kopioit tyylin 10 kertaa edullisemmin

Kilpailut

Uusimmat