Kuva: AOP

Jennifer Lopezin neuleasu on nappivalinta - katso, kuinka kopioit tyylin 10 kertaa edullisemmin

29.09.2021 10:15 - Henna Koste

Tähden arkiasussa kesämekko taipuu syyskauteen.

Suosikkilaulaja Jennifer Lopez, 52, on rohkea pukeutuja ja tyyli-ikoni, joka panostaa asuihinsa niin esiintymislavoilla, kauppareissuilla kuin salillakin. Tähden tavaramerkkeihin kuuluvat jättimäiset korvarenkaat ja kiinni harjatut hiukset. Tänä vuonna näyttelijä Ben Aflleckin, 49, kanssa yhteen palanneen Lopezin on huomattu viime aikoina viihtyneen astetta hillityimmissä lookeissa. Tähtipari bongataankin usein harmonisissa ja toisiinsa mätsäävissä asuissa. 

Tällä kertaa Lopez kuvattiin lapsiensa Emmen ja Maxin kanssa Los Angelesin kaduilla. Tähden tyylikkäässä asussa ei tarvitse tinkiä mukavuudesta. Lopez näytti esimerkkiä, kuinka spagettiolkaiminen kesämekko taipuu myös syystyyliin. Sävy sävyyn valittu pitkä neuletakki on monipuolinen - siihen on ihana kääriytyä kotona, mutta Lopez todisti sen olevan myös kaupunkikelpoinen. Lopezin yllä nähty takki tosin ei ole välttämättä se, jossa vietetään vain kotona leffailtoja. InStyle kertoo, että kyseinen neuletakki on italialaisen luksusmuotibrändi Brunello Cucinellin mallistosta ja hintaa takilla on 2100 euroa. 

Katso, kuinka luot tähden tyylin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kopioi tyyli

Riipus 9,99 e ja opeiset korvarenkaat 19,99 e, Glitter. (kuva: Valmistaja)

Mekko 24,99 e, Pull&Bear/Zalando.fi. (kuva: Valmistaja)

Neuletakki 199 e, Repeat/Aboutyou.fi (kuva: Valmistaja)

Tennarit 95 e, Converse. (kuva: Valmistaja)

Lue myös: Julkkisten suosikkiasusteen soisi näkyvän Suomen talvessakin - Gigi Hadid esitteli tyylinäytteensä, myös Rihanna rakastaa trendiä

Lue myös: Tähdet näyttivät inspiroivat vaihtoehdot suomalaisten suosikkityylistä - mikä on suosikkisi?

Kilpailut

Uusimmat