Kuva: AOP

Kristen Stewart yhdisti parjatun yhdistelmän tyylillä - osoittaa ennakkoluulot vääriksi

06.10.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Stewart todistaa asullaan sen, että sukat toimivat myös juhlalookissa.

Näyttelijä Kristen Stewart, 31, saapui Chanelin muotinäytökseen Pariisin muotiviikoilla lookissa, josta kelpaa inspiroitua.

Stewart oli pukeutunut hempeän vaaleanpunaiseen Chanelin jakkupukuun, jonka seuraksi hän oli valinnut näyttävän pitsibodyn. Rock-henkeä kokonaisuuteen toivat sotkuinen kampaus ja vahva silmämeikki.

Huomiota herättävin yksityiskohta nähtiin kuitenkin Stewartin jaloissa. Hän oli yhdistänyt kokonaisuuteen pitkävartiset valkoiset sukat sekä mustat jalkineet. Yhdistelmä on kautta aikojen jakanut mielipiteitä vahvasti, mutta Stewart todistaa omalla lookillaan sen toimivuuden. Koulupukulook kun loistaa vahvasti poissaolollaan. 

Jos siis sukkahousut eivät ole sinun juttusi, kannattaa inspiroitua tästä lookista. Kuvat kokonaisuudesta pääset katsomaan alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Stewart tähdittää marraskuussa ensi-iltansa saavaa Spencer-elokuvaa, jossa hän hyppää edesmenneen prinsessa Dianan saappaisiin. 

Elokuva sijoittuu Sandringhamiin ja pureutuu Dianan ajatuksiin, kun tämä ymmärtää, ettei hänen avioliittonsa toimi.

- Halusimme tehdä elokuvan naisesta, joka päätti, ettei hänestä ole kuningattareksi. Hän on nainen, joka elokuvan aikana ymmärtää, että hän haluaa olla se nainen, joka hän oli ennen avioliittoa, ohjaaja on kertonut.

Diana Spencer avioitui prinssi Charlesin kanssa vuonna 1981. Eri teille pari lähti vuonna 1992 ja lopullinen avioero tuli voimaan vuonna 1996. Seuraavana vuonna Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa.

Stewart on saanut trailerin perusteella suurta ihailua roolityöstään. Pääset katsomaan sen alta.

Lue myös: Muotivaikuttajat ihastuivat näyttävään kuosiin - onko tässä syksyn suurin trendi?

Lue myös: 2000-luvun alusta tuttu kampaus on tehnyt paluun - syntyy hetkessä ja toimii monessa hiusmallissa

Kilpailut

Uusimmat