Kuva: AOP

Squid Game -tähden tyyli kerää ihastelua - rennon tyylikkäistä asuista kelpaa inspiroitua

12.10.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jos inspiroivat pukeutujat kiinnostavat Instagramissa, kannattaa ottaa seurantaan Squid Game -sarjasta tuttu HoYeon Jung.

Kerroimme hiljattain siitä, kuinka Squid Game -sarjasta suuren yleisön tietoisuuteen noussut HoYeon Jung, 27, on noussut muutamassa viikossa maansa seuratuimmaksi näyttelijäksi Instagramissa.

Vain muutama päivä sen jälkeen, kun sarja julkaistiin Netflixissä, Jungin seuraajamäärä oli noussut 400 000 lähes 1,4 miljoonaan. Tällä hetkellä seuraajia on jo yli 13 miljoonaa.

Yksi syy somehuomiolle saattaa hyvinkin olla hänen tyylitajunsa. Sitä nimittäin tällä mallinakin työskentelevällä naisella riittää. Hän jakaa omalla Instagram-tilillään usein erilaisia asukuvia, joista kelpaa hakea inspiraatiota myös täällä Suomessa.

Hänen tyylikkyttään hehkutetaan muun muassa Pure Wow -sivuston artikkelissa. Siinä todetaan, että kaikkien tyylistä kiinnostuneiden kannattaa todellakin otta jung seurantaan. 

Syykin on selvä. Monet Jungin asuista ovat rennon tyylikkäitä, minkä vuoksi ne taipuvat monenlaisiin hetkiin, aina toimistosta illanviettoihin. 

Muutaman asuesimerkin Jungin tyylistä pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Huomasitko? Squid Game -fani löysi sarjasta mielenkiintoisen yksityiskohdan

Lue myös: Netflix muokkaa hittisarjaa - Squid Game aiheutti ikävän tilanteen korealaiselle henkilölle

Lue myös: Netflix haastettiin oikeuteen - syynä Squid Game -sarjan järkälemäinen suosio

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat