Kuva: YouTube / Netflix

Netflix muokkaa hittisarjaa - Squid Game aiheutti ikävän tilanteen korealaiselle henkilölle

05.10.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Squid Game on ollut maailmalla valtavan suosittu sarja, joka on saanut innostuneet fanit soittamaan sarjassa nähtävään puhelinnumeroon.

Korealainen Squid Game -sarja on ollut valtava menestys ja se on kerännyt miljoonia katsojia ympäri maailman. Tällä hetkellä sarja on myös Suomessa Netflix-palvelun katsotuin.

Sarjan suosio on aiheuttanut kuitenkin ikäviä tilanteita. Vastikään muun muassa uutisoimme, kuinka Netflix haastettiin oikeuteen Etelä-Koreassa, sillä Squid Game on kerännyt niin paljon katsojia, että se on ruuhkauttanut paikallisia internet-palveluita. Korealainen yritys vaatiikin Netflixiltä korvauksia.

Nyt Netflix on aloittanut muokkaustoimenpiteet sarjan osalta. Squid Game nimittäin sisältää muun muassa kohtauksen, jossa nähdään tuntematon puhelinnumero, ja tähän monet katsojat ovat innostuneet soittamaan. Kohtauksen vuoksi tuntematon korealainen henkilö on saanut tuhansia puheluita innokkailta faneilta.

Netflix on luvannut, että kohtausta muokataan, jotta puhelinnumeron omistaja saa elää rauhassa.

- Haluamme ratkaista ongelmia yhdessä tuotantoryhmän kanssa ja tämä sisältää sellaisten kohtausten muokkaamista, mitkä sisältävät puhelinnumeroita, Netflixin tiedottaja kertoi ABC-uutiskanavalle.

Squid Game kertoo ihmisistä, jotka osallistuvat valtavan palkkion toivossa salaperäiseen kilpailuun. Lopulta he joutuvat huomaamaan, että lapsuuden pihapelejä onkin vähän muokattu ja panoksena pelissä on oma henki.

Lue myös: Netflix haastettiin oikeuteen - syynä Squid Game -sarjan järkälemäinen suosio

Lue myös: Squid Game -tähden Instagram-seuraajien määrä räjähti - on nyt maansa seuratuin näyttelijä

Lähde: ABC

Kilpailut

Uusimmat