Kuva: Youtube

Huomasitko? Squid Game -fani löysi sarjasta mielenkiintoisen yksityiskohdan

07.10.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Squid Game on ollut Netflix-palvelussa jättimäisen suosittu ja toista tuotantokautta odotetaan kuumeisena.

Juttu sisältää spoilereita Squid Game -sarjasta. 

Netflixin jättisuosittu Squid Game on ollut miljoonien katsojien mieleen ja uutta tuotantokautta odotetaan jo kuumeisesti.

Nyt kun miljoonat ihmiset ovat nähneet sarjan ensimmäiset jaksot, on internetin ihmeellisessä maailmassa jaettu erilaisia hauskoja pieniä yksityiskohtia sarjan kohtauksista.

Eräs Twitter-käyttäjä muun muassa huomasi, kuinka sarjassa nähtävät pelit paljastettiin jo alussa, jos osasi vain katsoa.

"Alusta alkaen, kaikki pelit oli piirretty seinälle, mutta kukaan ei huomannut", käyttäjä kirjoitti ja sai twiitilleen tuhansia tykkäyksiä.

"Totta! Minulta meni ohi", kommentoi eräs.

"Näinhän se oli, mahtava huomio", hämmesteli toinen. 

Näet twiitin alta. Jos julkaisu ei näy, paina tästä.

Sarjan suosio on aiheuttanut ikäviä tilanteita. Vastikään muun muassa uutisoimme, kuinka Netflix haastettiin oikeuteen Etelä-Koreassa, sillä Squid Game on kerännyt niin paljon katsojia, että se on ruuhkauttanut paikallisia internet-palveluita. Korealainen yritys vaatiikin Netflixiltä korvauksia.

Nyt Netflix on aloittanut muokkaustoimenpiteet sarjan osalta. Squid Game nimittäin sisältää muun muassa kohtauksen, jossa nähdään tuntematon puhelinnumero, ja tähän monet katsojat ovat innostuneet soittamaan. Kohtauksen vuoksi tuntematon korealainen henkilö on saanut tuhansia puheluita innokkailta faneilta. Voit lukea lisää täältä

Lue myös: Netflix muokkaa hittisarjaa - Squid Game aiheutt

Lue myös: Squid Game -tähden Instagram-seuraajien määrä räjähti - on nyt maansa seuratuin näyttelijä

Lähde: Unilad

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat