Kuva: AOP

Squid Game -tähden Instagram-seuraajien määrä räjähti - on nyt maansa seuratuin näyttelijä

05.10.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

HoYeon Jung luo uraa sekä mallina että näyttelijänä.

Korealainen HoYeon Jung, 27, luo uraa sekä mallina että näyttelijänä. Jo aiemmin muotilehti Vogue on kutsunut häntä Korean seuraavaksi huippumalliksi ja nyt näyttää vahvasti siltä, että rooli suursuosioon nousseessa Squid Game -sarjassa on tehnyt hänestä kansainvälisen näyttelijätähden muutamassa yössä.

Jungin Instagram-seuraajien määrä on nimittäin räjähtänyt. Vain muutama päivä sen jälkeen, kun sarja julkaistiin Netflixissä, Jungin seuraajamäärä oli noussut 400 000 lähes 1,4 miljoonaan. Tällä hetkellä seuraajia on jo yli 13 miljoonaa.

Seuraajamäärällään hän ohitti Lee Sung Kyungin ja on tätä nykyä Korean seuratuin näyttelijä Instagramissa. 

Sarjassa Jung esittää Kang Sae Byeokia. Kyseessä on pohjoiskorealainen murhaaja, joka pitää huolta nuoremmasta veljestään. Hän osallistui Squid Gameen saadakseen kasaan tarpeeksi rahaa, jotta hän voisi siirtää koko perheensä Etelä-Koreaan. 

Netflix julkaisi 17. syyskuuta eteläkorealaisen Squid Game -jännityssarjan, jolla on ollut valtava suosio. Jopa niin valtava, että suoratoistopalvelun toimitusjohtajan Ted Sarandosin mukaan siitä voi tulla Netflixin katsotuin sarja koskaan. Tällä hetkellä sarja on useassa maassa, kuten Suomessa, Netflixin katsotuin.

Lue myös: Netflix haastettiin oikeuteen - syynä Squid Game -sarjan järkälemäinen suosio

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat