Kuva: Shutterstock

Illuusio suuremmista huulista - uudenlainen käyttöniksi itseruskettavalle leviää somessa

06.11.2021 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

TikTokissa julkaistu video on kerännyt suuren määrän katseluita.

Jokainen huulipunaa käyttänyt tietää, että siinä on eroja, miten hyvin huulipuna tai huultenrajauskynä huulissa pysyy. Osa pitää pintansa myös esimerkiksi suudellessa, osa sotkee hetkessä juomalasin reunan. 

Etenkin juhlissa moni toivoisi kestävää huulimeikkiä, jota ei tarvitse olla korjaamassa koko aikaa. Tähän ongelmaan voi yhdenlaisen ratkaisun tuoda TikTok-niksi, jossa huulimeikki ja itseruskettava voide yhdistyvät. 

Tasha Calder jakoi omalla tilillään niksin, joka lupaa tuoda muhkeutta huulille koko päivän ajaksi. Tällä niksillä jokainen voi luoda illuusion muhkeammista huulista vain sekunneissa.

Käytännössä homma toimii siten, että huulet rajataan itseruskettavalla. Julkaisemassaan videossa Calder ottaa voidetta pieneen siveltimeen ja rajaa sillä huulensa tarkasti. Tämän jälkeen hän levittää huulille vielä huulipunaa sekä huulikiiltoa. 

Omia huulilla tummemmalla sävyllä rajatut huulet näyttävät heti muhkeammilta ja parasta on, että illuusio säilyy, vaikka huulipuna päivän aikana kuluisikin pois. Video on kerännyt tähän mennessä 3,4 miljoonaa katselukertaa sekä lukuisia kommentteja.

"Miten nerokasta! Otan tämän käyttöön."

"Wow, miksi en ole ajatellut tätä ennen?"

"Tämä muuttaa elämäni."

Videon pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

@tashacalderx

Reply to @amandanndel fake tan as lip liner ❤️ @utanofficial PLS no hate on my tan on my hands plz xx ##tiktokhack ##fyp

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Lue myös: Rohtuvatko huulet ahkerasta kosteutuksesta huolimatta? Syy kuivumiseen voi löytyä ruokavaliostasi

Lue myös: "Huulisiivet" ovat uusin kauneustrendi - lopputulos kuin Bratz-nukella, katso

Lähde: Daily Star

Uusimmat