Kuva: AOP

25 vuotta väliä, silti yhtä toimiva - Gwyneth Paltrow kopioi ikonisen asunsa ja teki sen tyylillä

05.11.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Punainen samettipuku on toimiva myös vuonna 2021.

Gwyneth Paltrow, 49, tietää, että toimivan kokonaisuuden kaavaa on turha rikkoa. Sen hän osoitti todeksi tuoreella asullaan, joka on kopio hänen vuosien takaisesta lookistaan.

Paltrow saapui Guccin Love Parade -muotinäytökseen punaisessa samettipuvussa, jonka alle hän oli valinnut vaalean sinisen, jopa hiukan harmaaseen taittavan kauluspaidan. Kokonaisuuden hän kruunasi punaisilla kengillä. 

Jo itsessään kokonaisuus on tyrmäävän upea, mutta totuus sen alkuperästä tekee siitä entistä suuremman hehkutuksen arvoisen. Kyseinen look on nimittäin nähty Paltrow'n yllä myös aiemmin. 

Vuonna 1996 eli 25 vuotta sitten Paltrow saapui Video Music Awards -tapahtumaan lähes identtisessä lookissa. Tuolloinkin kyseessä oli punainen samettipuku, jonka Tom Ford oli tuolloin Guccille suunnitellut. Myös paidan ja kenkien väri oli lähestulkoon samat, kuin vuonna 2021 nähdyssä asussa.

Asullaan Paltrow todistaa sen, että klassiset vaatekappaleet, kuten housupuvut, ovat tyylikkäitä aina. Kun siis sellaisen kerran hankkii, ei siitä kannata koskaan luopua. Vai mitä mieltä sinä olet?

Kuvat vuoden 2021 ja 1996 lookeista pääset katsomaan alta. 

Look vuodelta 2021. (kuva: AOP)

Look vuodelta 1996. (kuva: AOP)

Lue myös: Gwyneth Paltrow'n koronakommenteista tehdään pilaa: 'Hän muuttuu koko ajan vähemmän pidettäväksi'

Lue myös: Gwyneth Paltrow lupasi tarjota vibraattorit Jada Pinkett Smithin ystäville

Lue myös: Gwyneth Paltrow meinasi kuolla synnyttäessään esikoistaan - "Traumaattinen kokemus"

Kilpailut

Uusimmat