Kuva: AOP

Vuoden 2022 suurimmat farkkutrendit tulevat tässä - mallit, joilta et voi välttyä

03.01.2022 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Farkut ovat trendikkäät myös kuluvana vuonna.

Farkut eivät mene muodista koskaan. Vuodesta toiseen ne ovat takuuvarma valinta arkeen. Vaikka itse farkkukangas onkin aina varma valinta, muuttuvat trendit mallien suhteen lähes joka vuosi.

Esimerkiksi vuonna 2022 farkkumuodissa valloillaan on rentous. Tänä vuonna suorat lahkeet ja väljät mallit ovat enemmän kuin trendikkäitä. Näiden lisäksi katukuvassa tullaan näkemään erilaisilla kuoseilla varustettuja farkkuja.

Jos kaipaat inspiraatiota vuoden 2022 farkkumuotiin, tutustu suurimpiin trendeihin alta: 

Rennot ja revityt farkut valtaavat katukuvan vuonna 2022. Etenkin kesällä kyseinen malli on toimiva esimerkiksi lyhyen topin ja tennareiden kanssa.

Suoralla lahkeella varustetut farkut ovat rennon tyylikkäät. Ne ovat täydelliset arkifarkut ja toimivat hyvin niin kauluspaidan, jakun, neuleen kuin t-paidankin kaverina. 

Vuonna 2022 farkuillakin saa leikitellä. Erilaisia printtikuviota nähdään farkuissa enenevässä määrin. Yhdistä ne yksiväriseen yläosaan ja näyttävä look on valmis.

Monien inhoama low cut eli matala vyötärö tekee myös paluun vuonna 2022. Piti siitä tai ei, ei siltä voi välttyä tulevan vuoden aikana.

Tummansininen farkku on väreistä trendikkäin kuluvana vuonna. Klassisen ajaton väri toimii täydellisesti esimerkiksi toimistolookissa. 

Lue myös: Viisi vaatekappaletta, jotka toimivat aina farkkujen kanssa - mallia näyttää Selena Gomez

Lue myös: Ovatko farkkusi liian löysät tai tiukat? 6 niksiä, joilla saat lempifarkkusi taas istumaan

Lue myös: Huollatko farkkujasi oikein? Erityisesti yksi kikka saattaa unohtua useimmilta

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat