Kuva: AOP

Aika penkoa vaatekaapin pohjat - Jennifer Lopez näyttää, miten takavuosien hittivaate tekee paluun

18.01.2022 11:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Vaate, jonka halusivat muutama vuosi sitten kaikki.

Monelle on jo selvää, että trendit kiertävät kehää ja tuulahdukset menneiltä vuosilta tai vuosikymmeniltä pöllähtävät yllättäen uudelleen eteemme. Jennifer Lopezin, 52, tyylissä loistaa hame, jonka kiertokulku on ollut poikkeuksellisen nopea. Muutamia vuosia sitten edestä napitettavan farkkuhameen halusivat kaikki ja nyt vaatekappale jo näyttää Lopezin päällä jälleen raikkaalta. Hame saattaa siis hyvällä onnella löytyä edelleen monen vaatekaapista.

Viime kerralla, kun napitettavat hameet jyräsivät, ne olivat useimmiten lyhyitä malleja. Tällä kertaa tyyliä voi halutesasan vähän päivittää ja hame saa nyt liehua myös täysimittaisena. Värivariaatiot olivat lukuisat jo 2010-luvun puolivälissä, eikä sininen farkku suinkaan ole ainoa vaihtoehto nytkään. Esimerkiksi Lopezin valkoinen on hehkuvan tyylikäs ja edustuskelpoinen, mutta sopii siitä huolimatta näppärästi arkeen. 

Napitettavaa hametta saa tuunailla oman mielensä mukaan. Esimerkiksi Lopezin lookissa napit saavat polveena asti lepattaa auki. Leikkisän hameen kaveriksi sopii skarppi ja yksinkertainen yläosa, kuten Lopezilla musta poolo. Asun voi viimeistellä muilla klassisilla valinnoilla kuten kultaisilla korvarenkailla ja siistillä nutturalla.

(kuva: AOP)

Lue myös: Vaate, jota kavahdettiin vuosia, mutta johon tähdet ihastuvat nyt kilpaa - viimeksi Kristen Stewart

Lue myös: Ovatko asuideat loppu? Hailey Bieber yhdistää nerokkaan vaateparin, jota haluat kokeilla perässä

Kilpailut

Uusimmat