Kuva: Shutterstock

Miten onnistua pukemaan leveälahkeiset housut tyylikkäästi? 5 nerokasta asuideaa

22.01.2022 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Leveälahkeiset housut ovat paitsi mukavat, myös täysin edustuskelpoiset.

Luulitko, että leveälahkeiset housut eivät ole oma juttusi? Älä tuomitse mukavaa ja tyylikästä vaatekappaletta ennen kuin olet kokeillut näitä tyyliniksejä.

Miten stailata leveälahkeiset housut?

1. Pidä kokonaisuus rentona. Leveälahkeiset housut ovat täydellinen valinta rennompaan tilaisuuteen, joten jos vaatekappale on vielä uusi tuttavuus, voi olla helpointa myös aloittaa rennoista lookeista eikä tähdätä suoraan siihen, miten leveistä housuista saisi juhlakelpoiset. Leveälahkeiset housut sopivat erinomaisesti esimerkiksi tennareiden kaveriksi.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

2. Luota klassikkoväreihin. Leveälahkeiset housut voivat jo itsessään tuntua villiltä idealta, joten ainakin alkuun värimaailma voi olla suotavaa pitää simppelinä. Esimerkiksi mustavalkoinen on kombo, jonka tyylikkyyteen voit huoletta luottaa aina.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

3. Tai kokoa vaatteet sävy sävyyn. Vastavärien lisäksi myös samaa sävyä henkivät vaatteet näyttävät välittömästi yhtenäisen tyylikkäiltä. Esimerkiksi beigen ja ruskean liitto on samalla arkinen ja helposti lähestyttävä, mutta myös harkitun tyylikäs.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

4. Mene leveydessä laitaan asti. Älä epäröi parittaa leveälahkeisia housujasi muihin liehuviin tai ylimitoitettuihin vaatteisiin. Lopputulos on rento, mutta näyttää siltä, että olet harkinnut kokonaisuuden tarkoin.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

5. Valmiina juhliin? Leveälahkeiset housut ovat myös ehdottomasti juhlavaate, jos ne asustaa oikein. Juhlaan voi valita esimerkiksi liehuvammat, ohuemmat tai kiiltävämpää materiaalia olevat housut. Juhlavaksi leveälahkeiset housut taipuvat esimerkiksi pikkulaukkuun ja bleiseriin yhdistettyinä.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Aika penkoa vaatekaapin pohjat - Jennifer Lopez näyttää, miten takavuosien hittivaate tekee paluun

Lue myös: Vaate, jota kavahdettiin vuosia, mutta johon tähdet ihastuvat nyt kilpaa - viimeksi Kristen Stewart

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat