Kuva: AOP

Takatukka on tämän hetken kuumin, mutta haastavin hiustrendi - 4 vinkillä saat sen näyttämään hyvältä

06.02.2022 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Takatukkaan on hurahtanut muun muassa Miley Cyrus.

Niin sanottua mullettia eli takatukkaa ei ole voinut välttyä kuluneena syksynä ja talvena näkemästä niin kaduilla kuin julkisuuden henkilöilläkin. Muun muassa pop-tähti Miley Cyrus, 29, näyttää mallia, miten takatukan voi saada näyttämään hyvältä, joskin hittikampaus voi vaatia yllättävän paljon laittamista.

Näillä vinkeillä kesytät takatukan

1. Anna kuivua itsekseen. Moni tarttuu suihkun jälkeen hiustenkuivaimeen, mutta takatukka saavuttaa luonnollisen näköisen muodon, kun annat sen itsekseen kuivua muotoonsa niskaasi vasten. Märkänä voit vain vähän asetella hiuksia sen mukaan, miten toivot niiden kuivina asettuvan.

2. Hallitse hapsuja. Takatukassa ongelmaksi voivat kehkeytyä sivuilta ja päältä lyhyemmät hiukset, jotka alkavat helposti elää omaa elämäänsä ja hapsottaa irrallisina. Nämä hiukset saattavatkin kaivata enemmän lakkaa tai muotovaahtoa näyttääkseen siltä, miltä haluat. 

3. Lisää volyymia. Vaikka takatukka on valmis sellaisenaankin, näyttää särmikäs kampaus vielä näyttävämmältä, kun lisäät kampaukseen volyymia. Tyveen kannattaa kokeilla erilaisia rakenne -ja suolasuihkeita, jotka antavat ohuellekin hiuslaadulle nimensä mukaisesti lisää rakennetta.

4. Trimmaa. Takatukka ei valitettavasti pysy uudenkarheana kovin pitkään, vaan vaatii säännöllistä trimmausta säilyttääkseen muotonsa. Valmistaudu siis tarttumaan saksiin tai varailemaan aikoja kampaajalle.

Lue myös: Ovatko pesukarhuhiukset vuoden suurin hitti? Rihanna näyttää mallia lookkiin, jonka haluat pian kopioida

Lue myös: Uusi vuosi, uusi kampaus? Ensi vuonna jyrää 7 trendikästä hiusväriä, joihin et voi kuin ihastua

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat