Kuva: Shutterstock

Nyt tulevat huulipunakynnet - kokeilisitko itse uutta kynsitrendiä?

27.03.2022 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Uusi kynsimalli muistuttaa huulipunaa.

Pitkät ja upeasti koristellut ja kuvioidut kynnet ovat olleet muodissa jo pitkään, mutta nyt trendien aallonharjalle on nousemassa aivan uudenlainen kynsimalli. Huulipunakynnet ovat nimensä mukaisesti muotoiltu kuin huulipuna.  

- Huulipunakynnet ovat kynsimalli, jossa kynnen kärki viilataan viistoksi – ihan kuin uuden huulipunan kärki, sanoo lontoolainen kynsitaiteilija ja Nuka Nails -kynsistudion perustajajäsen Kadimah Aaliyah Cosmopolitanin haastattelussa.

Aaliyahin mukaan jokainen voi tehdä itselleen huulipunakynnet myös kotona mikäli omat kynnet vain ovat tarpeeksi pitkät, mutta suosittelee lähtökohtaisesti kuitenkin ammattilaisen kädenjälkeä. 

- Jos sinulla on todella lyhyet kynnet, tarvitset kynsienpidennykset, hän selittää. 

Aaliyah muistuttaa myös, että kynnet eivät ole työkalu, vaan niitä tulisi kohdella varoen. Älä siis avaa teräviä tölkkejä kynsiäsi käyttäen ja muista varo kynsiäsi askareissa, joissa ne saattavat haljeta, kuten esimerkiksi kantaessasi painavia huonekaluja. Aaliyah suosittelee myös säännöllistä kynsinauhojen öljyämistä, jotta kynnet näyttäisivät mahdollisimman hyvinvoivilta. 

Kokeilisitko itse tätä uutta leikkisää kynsitrendiä? Inspiraatiota voi hakea alla olevista kuvista. 

Lue myös: Haaveissa vahvat kynnet, mutta lohkeilu ei lopu? Vältä arkiset asiat, joihin moni sortuu

Lue myös: Kasvatatko pitkiä kynsiä? Viilausniksi, joka saa kynnet kasvamaan yhä vahvempana

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat