Kuva: AOP

Kylie Jennerin asua koristi oikean kokoinen leijonan pää - sosiaalisessa mediassa raivostuttiin

24.01.2023 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kylie Jennerin asu sai kipakan vastaanoton sosiaalisessa mediassa. Oikean kokoinen leijonan pää on osa Schiaparelli muotitalon Inferno-mallistoa.

Tosi-tv-tähti Kylie Jennerin, 25, asu sai hieraisemaan silmiä Pariisin muotiviikolla. Tosi-tv-tähden asua koristi nimittäin oikean kokoinen leijonan pää.

Jenner nähtiin muotitalo Schiaparellin muotinäytöksessä mustassa, olkaimettomassa mekossa ja kohua herättäneessä leijonan päässä.

"Minusta tämä on häiritsevää, eikä lainkaan hyväksyttävää. Vaikka se on mielestänne tekopyhää, mutta on totta, että tämä kannustaa salametsästykseen", eräs kommentoija kirjoittaa Jennerin Instagram-tilillä.

"Selittäkää minulle, miten tämä on taidetta? Minusta näyttää siltä, että hän mainostaa metsästystä ja eläimiin kohdistuvaa julmuutta, oli pää oikea tai ei. Jonkun, jolla on hänen vaikutusvaltansa ei pitäisi käyttää tällaista ja nimittää sitä muodiksi", toinen kommentoija sanailee.

"Oli tämä oikea tai ei, eläimet eivät ole asuste", kolmas tokaisee.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Muotitalo on esitellyt tilillään eläinpäisiä asujaan. Leijonan lisäksi Schiaparelli on valmistanut leopardin ja naarassuden päillä koristeltuja asuja. Muotitalon mukaan päät on käsin veistettyjä, eikä niiden valmistamiseksi ole vahingoitettu eläimiä.

Muotilehti Voguen mukaan italialaisen muotialon malliston teemana oli kirjailija Danten Helvetti, joka on osa Jumalan näytelmä -runoelmaa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Myös leopardiasu nähtiin näytöksessä. (kuva: AOP / Shutterstock)

Jennerin asu sai myös irvileuat liikkeelle

Jennerin asu on raivon lisäksi saanut meemien tekijät liikkeelle, ja sosiaalisessa mediassa onkin levinnyt hetkessä useita meemejä leijona-asusta.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kylie Jennerin asu on kuin suoraan 2000-luvun alusta

Lue myös: Kim Kardashianin tytär pääsi meikkaamaan tätinsä - Kylie Jenner sai ylleen 9-vuotiaan tekemän meikin

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat