Kuva: AOP

Emma Watsonin mekko näyttää kuin uhkaavan painovoimaa - fanit innostuivat vitsailemaan

22.06.2023 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Eriskummallisesta mekosta on saatu aikaan Harry Potteriin viittaavia vitsejä.

Näyttelijä Emma Watsonin, 33, tuoreimmat Instagram-kuvat ovat hämmentäneet somessa. Watson poseeraa yhdessä uusimmista somepostauksissaan veljensä Alex Watsonin, 30, kanssa, mutta sisaruskuvan sijaan huomio on kiinnittynyt näyttelijän erikoiseen mekkoon.

Näyttelijällä on päällään muotitalo Loewen vuoden 2023 kevät/kesä -valikoimasta löytyvä vaaleansininen mekko, joka näyttää kuin kelluvan Watsonin päällä. Hauskan illuusion luomia mekkoja on nähty viime aikoina muuallakin, sillä näyttelijä Jennifer Lawrence nähtiin saman tyylisessä luomuksessa viime viikolla punaisella matolla.

Watsonin yllä oleva mekko on kuitenkin vielä Lawrencenkin mekkoa hämmentävämpi, sillä tämä kyseinen vaate sisältää vielä enemmän tasoja. Mekon yläosassa on useita "piikkejä", jotka näyttävät kuin uhkaavan painovoimaa. Mekko on ilmavan näköinen useiden löysien kerrostensa ansiosta ja kaunis vaaleansininen pukee Watsonia erinomaisesti.

Eriskummallinen mekko on hämmentänyt somessa ja leijuvasta mekosta on saatu aikaan hauskoja Harry Potteriin viittaavia vitsejä. Velhomaailmassa "wingardium leviosa" -loitsulla saadaan esineitä leijumaan.

"Tämä mekko sanoi wingardium leviosa", yksi on kirjoittanut.

"Tämä mekko uhmaa fysiikkaa".

"Tarvitsemme lisää kuvia, jotta voimme ymmärtää tätä mekkoa", toiset ihmettelevät.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kyseinen mekko muotinäytöksessä. (kuva: AOP)

Lue myös: Lähteet: Emma Watson on eronnut miesystävästään

Lue myös: Emma Watson vetäytyi vuosiksi näyttelijäntyöstä - kertoo syyn päätökselle

Lue myös: Julkisuudesta vetäytyneeltä Emma Watsonilta harvinaislaatuinen päivitys - kertoo, mitä on tehnyt viime vuosina

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat