Kuva: AOP

Jennifer Lawrencen mekko loi hauskan illuusion - näyttää kuin kelluvan näyttelijän päällä

16.06.2023 18:43 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Tällainen asuvalinta ei ihan joka päivä tule vastaan.

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 32, oli valinnut keskiviikkona punaiselle matolle erikoisen mekon, jollaista ei aivan joka päivä näe. Lawrence oli pukeutunut nuden väriseen samettimekkoon, joka näytti ikään kuin kelluvan näyttelijän yllä. Illuusio oli saatu luotua irrallaan olevalla yläosalla, sillä kun Lawrence kääntyi, saattoi nähdä, että mekon yläosa oli selkeästi irrallaan näyttelijän yläkropasta. Kun hän kääntyi, pilkahti mekon alta saman sävyinen korsetti. Mekko on suunnittelija Jonathan Andersonin muotitalo Loewelle suunnittelemasta vuoden 2023 syys/talvi -mallistosta.

Lawrencen hiukset oli stailattu suoriksi ja jakaus oli vedetty roimasti toispuoleiseksi. Jalassaan hänellä nähtiin mustat pelkistetyt avokärkiset korkokengät. Myös näyttelijän neutraali meikki ja kynsilakat myötäilivät asun maanläheistä värimaailmaa. Koruilla ei myöskään oltu tässä lookissa lähdetty koreilemaan, sillä Lawrencen ainoat korut nähtiin hänen korvissaan, joihin oli valittu vihreät jalokivikorvikset.

Lawrence tähdittää uutta No Hard Feelings -komediaelokuvaa, jonka johdosta hänet nähtiin punaisella matolla Madridissa tämä asu päällään. Voit katsoa kuvan lookista alta.

Kuvateksti (kuva: AOP)

Jennifer Lawrence ja hänen vastanäyttelijänsä Andrew Barth Feldman. (kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lawrence voisi palata rakastettujen Nälkäpeli-elokuvien pariin - "Todellakin!"

Lue myös: Jennifer Lawrence nähtiin varvassandaaleissa Cannesin elokuvajuhlilla - kertoo tarinan kenkien takaa

Lue myös: Jennifer Lawrencen asukokonaisuus muistutti animaatiosarjan hahmoa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat