Kuva: AOP

Shakira saapui muotinäytökseen takissa, jossa oli selkeä viesti - "ei"

06.07.2023 18:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Shakira saapui Viktor & Rolf -muotitalon näytösvieraaksi Pariisin Haute Couture -muotiviikoilla.

Kenellekään ei jäänyt epäselväksi, mitä Shakira halusi sanoa saapuessaan Viktor & Rolf -muotitalon 2023 syksy/talvi -näytökseen. Viesti oli selkeä. 

Shakiran takissa koreili isolla kirjaimet n ja o. Englanniksi no eli suomeksi ei. Valkoinen ei-sanaa painottava takki oli kyseisen Viktor & Rolf -muotitalon käsialaa. 

Se mille Shakira halusi sanoa ei, jää katsojien päätettäväksi. Ehkä hän halusi sanoa ei tylsälle muodille, sillä sitä Viktor & Rolf -muotitalon näytös ei edustanut. Muotitalo esittelee näytöksissään toinen toistaan erikoisempia luomuksia, jotka ovat arkivaatteista kaukana. Muotitalon luomukset edustavat enemmänkin taidetta kuin puettavaa muotia. 

Shakiran takki sanoi isolla ei. (kuva: AOP)

Näytöstä oli saapunut seuraamaan myös artisti Camila Cabello. Hän ja Shakira heristivät yhdessä sormea näytöksen paraatipaikalta. 

(kuva: AOP)

Viktor & Rolf -muotitalo on perustettu vuonna 1993 ja juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivalta. Heidän 2023 syksy/talvi -mallistossa nähtiin asuja, joissa uikkarit olivat tuplana tai triplana. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Muotitalo Dior tarjoili loisteliaan käsityön ystäville silmäniloa - jopa näytöksen taustan kirjontaan kului 480 000 tuntia

Lue myös: Muotitalo Jacquemus vei jälleen muotinäytöksen upeaan miljööseen - Beckhamin pariskunta seurasi näytöstä soutuveneestä

Lue myös: Amal Clooney vei haalarin aivan uudelle tasolle - hehkui kultaisena auringon kanssa kilpaa

Kilpailut

Uusimmat