Kuva: AOP

Miltä näyttää vuoden 2024 housumuoti? Luvassa räväkkää, rentoa ja mielipiteitä jakavaa tyyliä

31.01.2024 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Muutamat tämän vuoden trendikkäimmistä housumalleista saattavat olla mielipiteitä jakavia.

Vuoden 2024 housumuodissa valloillaan on ennen kaikkea kuusi erilaista tyyliä. Tänä vuonna paluun tekevät muun muassa 90-luvulta tutut caprit, jotka saattavat monelle olla, ainakin aluksi, hieman mielipiteitä jakavia. 

Caprien lisäksi housumuodissa nähdään eläinkuoseja sekä vakosamettia. Menneiden vuosien suosikkeja siis.

Jos haluat tietää, millaisia housuja kannattaa tänä vuonna kaappiinsa hankkia, kurkista alta esimerkkikuvat vuoden trendimalleista.

1. Caprit

90-luvulta tuttu caprimalli on tehnyt jo hetken paluuta, ja näyttää siltä, että se on yksi vuoden 2024 suosikkimalleista. Housumalli toimii niin korkokenkien kuin lenkkareidenkin kaverina ja erilaisten yläosien ja kenkien kanssa siitä saakin moneen taipuvan housumallin.

(kuva: AOP)

2. Harmaat farkut

Farkuissa trendaa etenkin harmaa sävy. Sitä nähdään niin housuissa kuin farkkutakeissakin. Unohda siis tänä vuonna perinteinen sininen, ja etsi jalkaasi tumman harmaat farkut.

(kuva: AOP)

3. Cargohousut

Rennot cargohousut ovat olleet suuressa suosiossa jo pidemmän aikaa, eikä trendi ota vieläkään laantuakseen. Värejä ja tyylejä tästä housumallista riittää, joten jokainen löytää varmasti omansa.

(kuva: AOP)

4. Käärmekuosi

Kuoseista etenkin käärmekuosi on tänä vuonna in. Tällä housulookilla ei ainakaan jää seinäruusuksi, sillä sen verran räväkästä mallista on kyse.

(kuva: AOP)

5. Vakosamettihousut

Vakosamettihousut ovat myös tänä vuonna erittäin trendikkäät. Kyseistä mallia on saatavilla monessa värissä ja juuri siksi se toimii täydellisesti kevään ja kesän muodissa.

(kuva: AOP)

6. Hamehousut

Takavuosilta tutut housuhameet näyttävät myös tekevän vahvaa paluuta. Jos valmista, omaa silmää miellyttävää mallia ei löydy, voi sujauttaa myös itse haluamansa hameen haluamiensa housujen päälle. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Kengät, jotka kannattaa tänä vuonna hankkia - täydellinen lisä asuun kuin asuun

Lue myös: Kevään suloisin minihametrendi taipuu moneen lookiin - löytyykö jo sinun kaapistasi?

Lue myös: Takki, jonka suosio säilyy vuodesta toiseen - toimii monenlaisessa tyylissä

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat