Kuva: Shutterstock

Suomalaisyritys vetää aurinkovoiteita myynnistä - eivät välttämättä suojaa tarpeeksi

07.06.2024 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Saaren Taika kertoo vetävänsä myynnistä aurinkosuojatuotteita, jotka eivät välttämättä suojaa ihoa niin hyvin kuin niiden pitäisi.

Kotimainen kosmetiikkayritys Saaren Taika kertoo vetävänsä myynnistä aurinkosuojatuotteitaan. Takaisinveto koskee tiedotteen mukaan Aurinkovoide SPF 50 probioottinen ja Aurinkovoide SPF 30 probioottinen.⁠  Yrityksen mukaan kyseessä on varotoimenpide. 

Tiedotteen mukaan tuotteet eivät sisällä vaarallisia ainesosia, mutta ne eivät välttämättä suojaa ihoa niin hyvin kuin niiden pitäisi suojata. Ostajia kehotetaan kuitenkin lopettamaan tuotteen käyttö ja palauttamaan tuotteet suoraan heille. Palautuksen voi tehdä maksutta esimerkiksi Matkahuollon tai Postin kautta. Tuotteet hyvitetään asiakkaille. 

Saaren Taika joutui kuluvalla viikolla somekohun kohteeksi. Sosiaalisessa mediassa nostettiin esille huolta siitä, että yritys mainostaa tuotteitaan kotimaisina ja luonnonmukaisina, vaikka tämä ei täysin pidä paikkaansa. Asian nosti esille kosmetiikkabloggari Sanni Jaman omalla Instagram-tilillään.

Tiedotteessa yhtiö kertoo, että se aikoo tehdä kokonaisvaltaisia uudistuksia markkinointiinsa sekä tuotebrändeihin. 

"Saaren Taika -brändimme on lähtenyt liikkeelle kotimaisesta luonnonkosmetiikasta, jota valmistamme edelleen Suomessa käsityönä. Suuren kysynnän myötä olemme ottaneet valikoimiimme myös ulkopuolisten valmistajien tuotteita, joiden osalta meidän on oltava jatkossa huomattavasti huolellisempia," tiedotteessa todetaan.

Lue myös: Miten paljon aurinkorasvaa pitäisi laittaa ja kuinka usein sitä tulisi lisätä?

Lähde: Saaren taika

Kilpailut

Uusimmat